ροή ειδήσεων

Διάσωση 17 αλλοδαπών ανοιχτά της Ρόδου- ένας αγνοούμενος



Στον εντοπισμό και τη διάσωση δέκα επτά ανθρώπων, προέβησαν, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου αλλοδαπού.
Συγκεκριμένα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενημερώθηκε για την ύπαρξη σκάφους με ικανό αριθμό αλλοδαπών σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή “Κρεμαστής” της Ρόδου.
Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν από ξηράς, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και από θαλάσσης δύο περιπολικά σκάφη, τα οποία εντόπισαν το εν λόγω σκάφος, περισυνέλεξαν τους επιβαινόντές του και τους μετέφεραν ασφαλώς στο νέο καρνάγιο Ρόδου.
Κατόπιν ενημέρωσης από τους διασωθέντες, ο αλλοδαπός κυβερνήτης του σκάφους είχε πέσει στη θάλασσα, πεντακόσια μέτρα από την ακτή, ανατολικά της Ρόδου. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν οι έρευνες προς εντοπισμό του από δύο περιπολικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα, πέντε, σκάφη ενώ κατά τις απογευματινές ώρες απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *