ροή ειδήσεων

Ο 19χρονος που θα… σφαχτούν οι «μεγάλοι» στα πόδια του



Ο Μιχάι γεννήθηκε στη Ρόδο

Με άλλο αμυντικό δίδυμο ξεκίνησε τη νέα σεζόν, με άλλο τη συνεχίζει το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον Παναιτωλικό, ο οποίος από τότε που άλλαξε τα πρόσωπα στο κέντρο της άμυνας, έχει δει θεαματικά αποτελέσματα.

Για την ομάδα του Αγρινίου, την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησαν οι Μιγκέλ Ροντρίγκες και Δημήτρης Χαντάκιας. Όμως, ο Μάκης Χάβος πορεύεται πλέον με βασικούς τους Βαγγέλη Μόρα και Ενέα Μιχάι, τον 19χρονο Αλβανό στόπερ που εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θεωρούταν τέταρτη με πέμπτη επιλογή με το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πλέον είναι αναντικατάστατος, έχοντας «κερδίσει» τόσο τον έμπειρο τεχνικό των «καναρινιών» όσο και όσους ασχολούνται με την ομάδα.

Μπορεί να έχει λίγα παιχνίδια στα πόδια του, αλλά ήδη ο συγκεκριμένος παίκτης έχει απασχολήσει τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ψάχνονται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έμαθαν μπάλα στην Ελλάδα. Ο Μιχάι γεννήθηκε στη Ρόδο, αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής Αλβανίας σε επίπεδο Ελπίδων.



Εκεί που εντυπωσίασε τους πάντες, ήταν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0. Δεν ήταν μόνο ότι κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, έδειξε και αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Όμως, τα πρώτα βλέμματα τα τράβηξε πάνω στο ντεμπούτο του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μια έδρα που όλοι γνωρίζουν τη δυναμική της, έστω κι αν θα παραμείνει για λίγο διάστημα ακόμη κλειστή, λόγω τιμωρίας.

Σημαντικό ρόλο στο να αποδίδει καλά ο Μιχάι παίζει και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Βαγγέλης Μόρας. Ο έμπειρος και για πολλά χρόνια διεθνής ποδοσφαιριστής έχει πάρει… αγκαζέ τον πιτσιρικά και του δείχνει τα «μυστικά» του επαγγέλματος, κάτι που είναι απαραίτητο για κάθε νεαρό σε αυτό το στάδιο της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά είναι τα ανάλογα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που απογείωσαν την καριέρα τους: Παπασταθόπουλος με Δέλλα, Μανωλάς με Μέλμπεργκ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *