επικαιρότητα

Θρηνεί και πάλι το νησί μας! Ένα νέο παιδί, 29 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματαΘρηνεί και πάλι το νησί μας! Ένα νέο παιδί, 29 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα , (γύρω στις 5 και 10΄),

όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, που οδηγούσε και είχε κατεύθυνση την Λίνδο, (στο 25ο χλμ, στα Κολύμπια), ξέφυγε από την πορεία του, (πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας του δρόμου από την βροχή που προηγήθηκε), και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε μια ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ!


Από τη σύγκρουση, ανασύρθηκε (με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), πολύ βαριά τραυματισμένος ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, αλλά, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Πρόκειται για τον Τσαμπίκο Κολιό, του Νικολάου, 29, μόλις ετών, από τον Αρχάγγελο, που η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη και οδύνη στο Δημοτικό αυτό Διαμέρισμα, το οποίο έχει χάσει πολλούς συνανθρώπους μας, στον Μολώχ της ασφάλτου!
Πάντως, τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί καθώς σχετική έρευνα έχουν αναλάβει αρμόδιοι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης