ροή ειδήσεων

Οι κάτοικοι Αρχαγγέλου υποστηρίζουν: Ο 29χρονος Τσαμπίκος Κολιός έφυγε λόγω κακής κατάστασης του οδοστρώματος!



Ομαδικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου!

Από την πρώτη στιγμή, δεκάδες κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρχαγγέλου, είχαν εκφράσει την άποψη ότι ο 29χρονος Τσαμπίκος Κολιός, είχε χαθεί άδικα! Εντελώς άδικα!

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που καλούσαν τους αρμόδιους του νησιού μας, ν΄ αφήσουν τα γραφεία τους και να βγουν στους δρόμους, και ιδιαίτερα στο σημείο όπου έγινε το "κακό", για να διαπιστώσουν αφενός την άκρως επικίνδυνη κατάσταση του οδοστρώματος με τα λιμνάζοντα νερά, και αφετέρου και τον εξίσου κακό φωτισμό! "Κάθε φορά που βρέχει στο σημείο αυτό συγκεντρώνονται νερά της βροχής, τα οποία αποτελούν μεγάλη "παγίδα" για τους οδηγούς", ανέφεραν χαρακτηριστικά κάτοικοι του Αρχαγγέλου.


Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να χαθούν κι άλλες ανθρώπινες ζωές, (άλλωστε, ο Αρχάγγελος έχει χάσει σε τροχαία ατυχήματα πολλούς συνανθρώπους μας), οι κάτοικοι, που συνεχίζουν να διακατέχονται από δικαιολογημένη οργή για το τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Κυριακής, που έκοψε το νήμα του 29χρονου Τσαμπίκου Κολιού, (κάπου εκεί κοντά στα Κολύμπια), αποφάσισαν να καταθέσουν, σε συνεννόηση με δικηγόρο της περιοχής, ακόμη και ομαδικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αλλά και αγωγές.

"Φτάνει πια, μέχρι εδώ", λένε οι Αρχαγγελίτες, που αύριο, (Δευτέρα), στη 1 το μεσημέρι διοργανώνουν μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ελπίζοντας ακόμη και στην παρουσία του Περιφερειάρχη αλλά και των περιφερειακών συμβούλων, ώστε να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα και παράλληλα να απαιτήσουν τη δρομολόγηση λύσεων.


Να θυμίσουμε ότι, ο Τσαμπίκος Κολιός, έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, μερικές δεκάδες μέτρα μετά τα φανάρια των Κολυμπίων, στην κατεύθυνση προς τον Αρχάγγελο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε, στην αρχή στη "λίμνη", με τα νερά που σχηματίζεται κάθε φορά που βρέχει, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και μετά από δύο περιστροφές, έπεσε σε παρακείμενο στύλο της ΔΕΗ.



Όπως λέγεται, ο άτυχος νέος δεν κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και φορούσε ζώνη ασφαλείας, όπως συνήθιζε πάντα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/10/17 05:52

    Και η κολώνα πετάχτηκε στην μέση από το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/17 09:48

      Λογικα απο το σχολιο σου δεν ξερεις τη σχημα εχει το τιμονι η εισαι ενας βλαχος απο τους πολλους που εχουμε εδω στη ροδο για να μην γνωριζεις το συγκεκριμενο σημειο δεν εξηγειται αλλιως..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/10/17 15:20

      Φίλε ανώνυμε 9:48. Ο άνθρωπος πιο πάνω εννοεί πως δεν μπορεί πάντα να φταίει ο δρόμος ή η τροχαία ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. Προφανώς εσύ με την τοποθέτηση σου λέγοντα " βλάχους από τους πολλούς που έχετε εδώ" δείχνει τους τρόπους σου την παιδία σου και προφανώς το πόσο αφιλόξενοι είστε που δεν χάνετε ευκαιρία να το διατυμπανίζεται.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/10/17 16:47

      Σίγουρα με 50 χιλιόμετρα δεν πήγαινε !!
      Κουράγιο σε αυτούς που μένουν πίσω.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/17 11:34

    Συγνωμη,εμεις απο την ροδο καθε φορα που περναμε απο εκει κανουμε το σταυρο μας για τον τροπο που οδηγανε οι αρχαγγελιτες.Απο την πρωτη κιολας εισοδο αντι να σταματησουν στο ΣΤΟΠ,επιταχυνουν λες και δεν υπαρχει κανεις αλλος περα απο αυτους με αποτελεσμα να σταματαμε εμεις στην κυριως αρτηρια για να περασουν οι βιαστικοι αρχαγγελιτες!!!μεχρι το στρογγυλο πιο κατω πεταγονται οπως τα κατσικια που τα εχουν αδεσποτα απο δεξια απο αριστερα χωρις να αφηνουν την κυκλοφορια.Τωρα που το λετε μαλλον πρεπει να φτιαξουν εναν δρομο ταχειας να προσπερνα την αρχαγγελο γιατι εχει παραγινει το κακο.οσο για το συγκεκριμενο ατυχημα ο μονος υπαιτιος για τον θανατο του ηταν ο ιδιος,αφου για να χασεις ελεγχο μετα τα φαναρια πρεπει να επιταχυνεις μονο,αντι να κοψεις οπως θα εκανε οποιοσδηποτε λογικος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *