ροή ειδήσεων

Συγκινητικό: 98χρονη μπαίνει στον ίδιο οίκο ευγηρίας με τον 80χρονο γιο της για να τον φροντίζει



Η απόδειξη ότι οι μανάδες σε όποια ηλικία και να φτάσουν θα βλέπουν τα παιδιά τους πάντα ως μωρά

Και έρχεται εκείνη η ώρα που οι μανάδες -όχι και όλες- συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους έχουν ενηλικιωθεί και δεν χρειάζεται να τρέχουν από πίσω τους όπως όταν ήταν μωρά και έπρεπε να φροντίζουν για όλα. Κι ενώ το σύνηθες είναι καθώς μεγαλώνουν οι γονείς τα παιδιά να αναλαμβάνουν τη φροντίδα τους, αυτή η βρετανική οικογένεια είναι πραγματικά είναι απόδειξη του αντιθέτου και κρύβει μια πολύ συγκινητική ιστορία.

Ο λόγος για μια 98χρονη από μια περιοχή κοντά στο Λίβερπουλ, που ακολούθησε τον 80χρονο γιο της στον οίκο ευγηρίας προκειμένου να τον βοηθήσει.

Ο πρωτότοκος γιος της Ada Keating, Tom, κρίθηκε απαραίτητο να μπει σε οίκο ευγηρίας πέρυσι καθώς χρειαζόταν επιπλέον φροντίδα. Ένα χρόνο μετά η μητέρα του αποφάσισε να μπει στο ίδιο κέντρο προκειμένου να είναι δίπλα στο παιδί της και να τον βοηθάει όσο μπορεί.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και τους αρέσει να περνούν πολύ χρόνο μαζί, βλέποντας την αγαπημένη τους σαπουνόπερα στην τηλεόραση ή να παίζουν παιχνίδια. Ο Tom ήταν άλλωστε πάντα κοντά με την μητέρα του, με την οποία και ζούσε, ενώ δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Λέω καληνύχτα στον Tom κάθε βράδυ στο δωμάτιο του και θα πάω να του πω και καλημέρα κάθε πρωί» δήλωσε η μητέρα στη Liverpool Echo. «Όταν πάω στην κομμώτρια θα έρθει να κοιτάξει αν γύρισα. Και όταν γυρνάω με περιμένει με μια μεγάλη αγκαλιά. Δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά» λέει η 98χρονη.

Το ίδιο χαρούμενος με την μητέρα του δηλώνει και ο Tom. «Είναι πολύ καλοί εδώ και χαίρομαι που βλέπω τη μητέρα μου περισσότερο τώρα που ζει εδώ. Είναι πολύ καλή μαζί μου. Μερικές φορές μου λέει: Πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι», λέει ο 8χρονος.

Με πληροφορίες από vt.co

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *