ροή ειδήσεων

Σοβαρός τραυματισμός ζευγαριού με γουρούνα



Αυτά που συμβαίνουν στο νησί της Κω με την έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ είναι απίστευτα.

Σήμερα γύρω στις 11 και μισή το πρωί συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα με γουρούνα στο Λινοπότι (στη στροφή μπροστά από το συνεργείο μοτοποδηλάτων Γ. Κασσιώτη) η οποία βγήκε εκτός δρόμου με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο επιβαινόντων σε αυτή, τουριστών μέσης ηλικίας.

Το ζευγάρι των τουριστών που υπέστη κατάγματα στα άκρα, παρέμεινε στο οδόστρωμα για πολλή ώρα αναμένοντας ασθενοφόρο. Όπως όμως έγινε γνωστό δεν υπήρχε βάρδια ΕΚΑΒ. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι δεν υπήρχε μεταμεσονύχτια βάρδια από τις 20 Σεπτεμβρίου, σήμερα έγινε γνωστό ότι ελλείψει προσωπικού (κι επειδή δόθηκαν κάποιες άδειες-ρεπό κλπ που είχαν καθυστερήσει να δοθούν στο ελάχιστο προσωπικό, λόγω καλοκαιρινής περιόδου) υπήρχε μόνο μία βάρδια ασθενοφόρου αλλά ήταν η μεσημβρινή-βραδινή δηλ. 14:00-22:00 (οπότε, όλες τις υπόλοιπες ώρες πρωινές και μεταμεσονύκτιες για κάποιες μέρες δεν υπάρχει ασθενοφόρο για ότι κι αν συμβεί, με τόσο κόσμο ακόμα στο νησί…)

Έτσι αναγκαστικά κλήθηκε ασθενοφόρο του στρατού -που ευτυχώς πάντα συντρέχει σε αυτές τις περιπτώσεις, με μια μικρή καθυστέρηση όμως αναμένοντας πάντα τις σχετικές εγκρίσεις- και παρέλαβε τον ένα τραυματία, ενώ η δεύτερη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο της ιδιωτικής εταιρείας medhome Hippocrates που έσπευσε εθελοντικά.

Μάλλον η διοίκηση του ΕΚΑΒ κεντρικά (ως γνωστόν το Νοσοκομείο Κω δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος, μιας και υπαγόμαστε στη διοίκηση ΕΚΑΒ Αθήνας και συγκεκριμένα στο παράρτημα Μυτιλήνης) νομίζει ότι η τουριστική περίοδος στην Κω τελειώνει το Σεπτέμβριο κι έχει αφήσει την υπηρεσία στο έλεος…

Ας το κοιτάξουν αυτό επιτέλους οι αρμόδιοι πριν χαθούν ανθρώπινες ζωές και γίνουμε διεθνώς ρεζίλι.

aegeanews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *