ροή ειδήσεων

Για την πρώτη νίκη η Ρόδος



Την προετοιμασία της για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο το Λουτράκι ολοκλήρωσε, το Σάββατο (14/10) η Ρόδος. Εκτός αποστολής οι Ευγενικός, Τσόπελας.


Να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φιλοδοξεί στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (15/10), κόντρα στο Λουτράκι η Ρόδος.


Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα η οποία ολοκλήρωσε, το Σάββατο (14/10) την προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα, θα αγωνιστεί σε αυτόν δίχως έξι παίκτες.

Ο Ευγενικός είναι τραυματίας, ο Μπανγκούρα ανέτοιμος, όπως και ο Τσόπελας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Βολονάκης, Δαβρής και Ρέντζα.


Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή των «ελαφιών» για τον αγώνα με τους «οράνιε» συμπεριλήφθηκαν οι: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Πάλλας, Σερτζίνιο, Αποστόλου, Κουρούπης, Λέκκας, Παβίσεβιτς, Αυγενικός, Πινδώνης, Μκρτσιάν, Δημητριάδης, Ζώνας, Καντιμοίρης, Ολιβέιρα, Πότσι και Καμπούρης.

Παράλληλα η διοίκηση των Δωδεκανήσιων προχώρησε, στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας απευθύνει, κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνει αύριο ο Α.Σ. Ρόδος, που υποδέχεται στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Α.Ο. Λουτρακίου. Ο πρόεδρος, οι παράγοντες του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές καλούν το φίλαθλο κόσμο του νησιού να τιμήσει με την παρουσία του την αγαπημένη μας ομάδα και να της δώσει, με τη θερμή και πάντα κόσμια συμπαράστασή του, την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει στην πρώτη φετινή νίκη της.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *