ροή ειδήσεων

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΧΕΦΝΕΡ: «Παρηγόρησε» με… μετρητά τη καλλονή χήρα του – Τι της αφήνει



Μπορεί στη διαθήκη του ο εκδότης του Playboy Χιου Χέφνερ, να μην συμπεριέλαβε την καλλονή σύζυγό του, όμως δεν έγινε το ίδιο και με το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Αρχικά είχε φανεί ότι η 31χρονη σύζυγος του δεν λάμβανε ούτε δολάριο από την τεράστια περιουσία του. Όμως νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο Χιου Χέφνερ φρόντισε με το παραπάνω να αποκαταστήσει οικονομικά την Κρίσταλ Χάρις, με την οποία είχε παντρευτεί το 2012, όταν εκείνος ήταν 86 ετών.

Πράγματι, η Χάρις είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δεν δικαιούται τίποτα από την κληρονομιά των 43 εκατομμυρίων δολαρίων και επιπλέον η ίδια δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη του. Όμως, στο ίδιο προγαμιαίο συμβόλαιο αναφέρεται ότι η σέξι ξανθιά παίρνει 5 εκατομμύρια δολάρια μετρητά καθώς και μια έπαυλη αξίας 7 εκατομμύριων δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία ο εκδότης είχε αγοράσει το 2013 και της είχε υποσχεθεί ότι θα της την αφήσει.

Η πολυτελής έπαυλη διαθέτει πισίνα, 4 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, home cinema και είναι διακοσμημένη σε μοντέρνο στυλ. Το λευκό κυριαρχεί στα έπιπλα, ενώ το πάτωμα είναι από οξιά. Η δε μοναδική θέα της, προσφέρεται απλόχερα μέσα από τα τεράστια αρχιτεκτονικά ανοίγματα.

Ο φόρος ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης έπαυλης ανέρχεται στα 60.000 δολάρια ετησίως, αλλά με τα μετρητά που κληρονόμησε η χήρα του, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να τα καταβάλλει.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *