επικαιρότητα

Σαντορινιός: Η Κως θα αποζημιωθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύσης της ΕΕ«Οι υποδομές, οι βασικές εγκαταστάσεις, τα μνημεία και η πολιτιστική κληρονομιά της Κω, που επλήγησαν μετά τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου, θα αποκατασταθούν με χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης», διαμήνυσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Το νησί της Κω έχει την ευκαιρία να αποζημιωθεί για την έκταση των ζημιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, μετά το αίτημα που υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, προς το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ για την αποκατάσταση των ζημιών στην Κω.

Σύμφωνα με τον κ. Σαντορινιό, η συνεργασία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, «ήταν στενή και εγκαίρως εξετάστηκαν όλες οι δυνατότητες για ενίσχυση των έργων αποκατάστασης που έχουν ξεκινήσει, με ευρωπαϊκούς πόρους».


Η κυβέρνηση, επεσήμανε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους νησιώτες που επλήγησαν, και μάλιστα «το έγκαιρο και πλήρως τεκμηριωμένο αίτημα προς το Ταμείο Αλληλεγγύης αποδεικνύει τις προσπάθειές μας να εξαντληθεί κάθε δυνατή λύση, ώστε να επανέλθει το νησί στην πρότερή του κατάσταση, έτσι όπως είχαμε υποσχεθεί λίγες ώρες μετά το σεισμό, στους κατοίκους της Κω».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά