ροή ειδήσεων

Χρηματισμό Ελλήνων λιμενικών στη Ρόδο από τον Γκιουλέν “βλέπουν” οι Τούρκοι



Απίστευτα σενάρια συνωμοσίας κυκλοφορούν στην Τουρκία. Στην Αθήνα ο Τούρκος Υπουργός Ναυτιλίας.

Συνομιλίες με τον Υπουργό Ναυτιλίας της Ελλάδος, Παναγιώτη Κουρουμπλή, έχει ο Τούρκος ομόλογός του, που επισκέπτεται την Αθήνα. Στην ατζέντα κυριαρχεί, μεταξύ άλλων, το ζήτημα του “εμπάργκο” που έχει επιβάλλει η Άγκυρα στα πλοία της, ώστε να μη βγαίνουν στο Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο λιμάνι του Τσεσμέ στη Σμύρνη, από όπου αποπλέουν χιλιάδες πλοία κάθε χρόνο, μεταφέροντας τουρίστες προς τα ελληνικά νησιά, η άποψη που επικρατεί είναι ότι «οι Έλληνες λιμενικοί, και ειδικά στη Ρόδο, χρηματίζονται από Γκιουλενιστές», προκειμένου να κατάσχουν τουρκικά πλοία και έτσι να υποβαθμιστεί το αξιόπλοο της Τουρκίας.

Ο Αχμέτ Ακτάς, Τούρκος εκδότης ταξιδιωτικών οδηγών στο Τσεσμέ για τα ελληνικά νησιά, μιλώντας στην ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 Μαρία Ζαχαράκη, θεωρεί ως αιτία της απαγόρευσης της Τουρκίας την “ανίερη” στάση της Ελληνικής Ακτοφυλακής, πίσω από την οποία «κρύβεται ο Νο1 εχθρός της Τουρκίας και “εγκέφαλος” του αποτυχημένου πραξικοπήματος, ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν», ο οποίος «πληρώνει -κάτω από το τραπέζι- Έλληνες λιμενικούς προκειμένου να κάνουν κακό στην Τουρκία».

Η άποψη αυτή “κυκλοφορεί” ευρέως μεταξύ των ιδιοκτητών των τουρκικών πλοίων στο λιμάνι του Τσεσμέ και, σύμφωνα με τον Ακτάς, το θέμα αυτό πρόκειται να συζητηθεί και στη συνάντηση που θα έχουν οι Υπουργοί Ναυτιλίας Ελλάδας-Τουρκίας στην Αθήνα.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στη Ρόδο και να απολύσει τους επίορκους λιμενικούς που κάνουν ζημιά στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις», υποστήριξε ο Τούρκος εκδότης, ο οποίος διανέμει τους οδηγούς του σε όλες τις τουρκικές τουριστικές εταιρείες, που οργανώνουν ταξίδια προς τα ελληνικά νησιά, από το λιμάνι του Τσεσμέ.

ant1iwo

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *