ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αλβανός υπέβαλε μήνυση σε Βρετανίδα που τον κατηγόρησε για βιασμό



Ο 20χρονος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του και υποστήριξε ότι η πραγματογνωμοσύνη αναφέρει πως η 24χρονη τουρίστρια δεν φέρει καμία κάκωση, ή ίχνος σπέρματος, παρά μόνο δείγματα ότι ήρθε πρόσφατα σε συνουσία

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο 20χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής υποβάλλοντας μήνυση κατά 24χρονης Αγγλίδας η οποία το καλοκαίρι τον κατήγγειλε μαζί με 22χρονο Ροδίτη φίλο του, ότι την βίασαν!


Ο 20χρονος χθες διά του δικηγόρου του κ. Άκη Δημητριάδη κατέθεσε έγκληση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της Αγγλίδας ζητώντας να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων πως από την πραγματογνωμοσύνη που έχει γίνει δεν προκύπτει ίχνος άσκησης βίας στην αλλοδαπή καθώς δεν έφερε καμία κάκωση στο σώμα της, δεν βρέθηκε ίχνος σπερματοζωαρίου ή ίχνος βιασμού, παρά μόνο σημάδια ότι πρόσφατα είχε έρθει σε συνουσία. Όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν, αναφέρει ο 20χρονος ότι, η 24χρονη έκανε έρωτα μαζί τους με τη θέλησή της. Καθώς λοιπόν ψευδώς κατήγγειλε τα όσα είπε στις διωκτικές αρχές, ζητούν να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη και να κινηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.
Η καταγγελία και οι συλλήψεις

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η αλλοδαπή σε βάρος των ανδρών, τους οποίους και κατηγορεί ότι την ανάγκασαν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, η 24χρονη γνωριζόταν και διατηρούσε σχέση με τον 20χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία. Έτσι ξημερώματα της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017 αφού τελείωσε τη δουλειά της σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου απασχολείται μετέβη στο άλλο αντίστοιχο κατάστημα όπου εργάζεται ο 20χρονος και τον περίμενε να τελειώσει τη δουλειά του. Ακολούθως μαζί με τον 22χρονο Ροδίτη πήγαν για φαγητό και στη συνέχεια κατέληξαν στο δωμάτιο όπου διαμένει ο 20χρονος αλλοδαπός όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά.

Το πρωί η 24χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες την εξανάγκασαν παρά τη θέλησή της να κάνουν έρωτα με αποτέλεσμα την σύλληψη τους!

«Το έκανε για εκδίκηση»

Σε βάρος του 22χρονου και του 20χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ από τη πρώτη στιγμή και οι δύο αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται και δηλώνουν ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη θέληση της 24χρονης Αγγλίδας, η οποία στη συνέχεια τους κατήγγειλε για να τους εκδικηθεί.

Ειδικότερα, οι δύο απολογούμενοι στον ανακριτή Ρόδου αρνήθηκαν την κατηγορία που τους βαραίνει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν και την ιατροδικαστική έκθεση σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε βιασμός αλλά «φυσιολογική ερωτική συνουσία»!

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος αλλοδαπός είπε μεταξύ άλλων πως διατηρούσε ερωτική σχέση με την καταγγέλλουσα για περίπου τρεις εβδομάδες και μάλιστα η 24χρονη φέρεται να τον πίεζε να σοβαρέψουν τη σχέση τους αυτή (υπάρχουν και σχετικές συνομιλίες στο διαδίκτυο τις οποίες προσκόμισε ο 20χρονος), κάτι το οποίο εκείνος δεν ήθελε.

Ο αλλοδαπός τόνισε πως της είχε πει ότι δεν επιθυμεί την σχέση γιατί είχε μάθει ότι έχει παρελθόν με άνδρες στην Λίνδο και ότι πίνει πολύ. Η 24χρονη τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα πίνει και ότι δεν υπάρχει άλλος που να ενδιαφέρεται και έτσι ο 20χρονος σκέφθηκε να της δώσει μία ευκαιρία. Έτσι την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 πήγε η 24χρονη Αγγλίδα στο κατάστημα όπου εργάζεται ο 20χρονος και στο οποίο βρισκόταν και ο 22χρονος που τον φιλοξενούσε.

Καθώς ο 20χρονος εργαζόταν, η αλλοδαπή με τον 22χρονο πήγαν για φαγητό και μετά επέστρεψαν και περίμεναν και τον 20χρονο να τελειώσει τη δουλειά του.
Όλη την ώρα η 24χρονη μιλούσε και γελούσε με τον 22χρονο, και όταν κάποια στιγμή ο 20χρονος της πρότεινε να πάνε στο δωμάτιο του αλλά να είναι μαζί τους και ο φίλος του, εκείνη δέχτηκε. Ο 20χρονος τόνισε πως ξαφνιάστηκε τόσο που την ρώτησε για δεύτερη φορά και η αλλοδαπή απάντησε και πάλι θετικά.

Πράγματι και οι τρεις πήγαν στο δωμάτιο όπου η 24χρονη – σύμφωνα πάντα με τις απολογίες- πήγε έκανε ντους και εν συνεχεία είχε ερωτική επαφή αρχικά με τον 20χρονο και εν συνεχεία με τον 22χρονο. Και οι δύο άνδρες δήλωσαν στον ανακριτή πως μετά την ολοκλήρωση της πράξης η διάθεση της 24χρονης ήταν πολύ ευχάριστη.

Στη συνέχεια ο 20χρονος αλλοδαπός την μετέφερε με το όχημα του στο σπίτι όπου διαμένει και στη διαδρομή του είπε «δεν το πιστεύω αυτό που έγινε σήμερα» χαμογελώντας . Τότε ο 20χρονος της απάντησε ότι και εκείνος δεν το πιστεύει ακόμα και ότι μάλλον είναι αλήθεια αυτά που λένε για εκείνην αφού δεν διαπίστωσε να την πείραξε το γεγονός ότι ήταν δύο άνδρες μαζί της.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στον ανακριτή πως συνεχίζοντας της είπε: «Πως θες να έχουμε σοβαρή σχέση;» και εκείνη τότε σοβαρεύτηκε και άρχισε να κλαίει. Ο 20χρονος την άφησε στο σπίτι της και λίγες ώρες αργότερα, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως η καταγγελία έγινε από την 24χρονη αφενός διότι την απέρριψε ο 20χρονος και αφετέρου για να δικαιολογηθεί στη θεία της, ενώ τόνισαν πως το δωμάτιο όπου έγιναν οι πράξεις είναι μόλις 20 τ.μ. και η όποια αντίδραση (που δεν υπήρξε από πλευράς καταγγέλλουσας) ή θόρυβος (εάν καλούσε σε βοήθεια) θα ακουγόταν από τους περίοικους.

Τέλος αναφέρθηκαν και στην ιατροδικαστική έκθεση η οποία και αποδεικνύει τους ισχυρισμούς τους, ότι δηλαδή όλα έγιναν με τη θέληση της 24χρονης αλλοδαπής.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 20χρονος και ο 22χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
protothema
Πηγή: www.rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *