ροή ειδήσεων

Ψήφισμα έκτακτης Συνέλευσης Μαθητών του Εσπ. ΕΠΑΛ Ρόδου για τις Μαθητικές Κινητοποιήσεις



ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΣΠ. ΕΠΑΛ ΡΟΔΟΥ



ΨΗΦΙΣΜΑ

Χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί με σύνθημα «Ντροπή στα Υπουργεία, να κλείνουν τα Σχολεία», αγωνίζονται ακόμα και με καταλήψεις για το δικαίωμα κάθε μαθητή και μαθήτριας οποιασδήποτε βαθμίδας και εκπαίδευσης να ολοκληρώνουν τις σπουδές τους στις ειδικότητες που επιθυμούν χωρίς εμπόδια, χωρίς κίνδυνο κατάργησής τους, χωρίς εκπαιδευτικά κενά.

Η κυβέρνηση και ο υπουργός έχουν μεγάλο θράσος να λένε ότι τα σχολεία φέτος λειτουργούν κανονικά, χωρίς προβλήματα. Αυτό που ζούμε εμείς τώρα δείχνει πως είναι μεγάλοι ψεύτες!

Ως εργαζόμενοι και γονείς και ταυτόχρονα μαθητές του Εσπ. ΕΠΑΛ Ρόδου, σε μια παραμεθόρια και νησιωτική περιοχή, συμπαραστεκόμαστε στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων χιλιάδων μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών κατά της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, η οποία σταδιακά κλείνει τα σχολεία μας μέσα από τις συγχωνεύσεις, τις ελλείψεις εκπαιδευτικών και τις καταργήσεις των ολιγομελών τμημάτων.

Με απόφαση της έκτακτης Συνέλευσή μας οργανώνουμε νέες κινητοποιήσεις. Κλιμακώνουμε και συντονίζουμε τη δράση μας με τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες των ΕΠΑΛ της περιοχής μας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ρόδος, 30-09-2017


Ο Γραμματέας              Ο Πρόεδρος
Αρβανίτης Δημήτρης   Ροδίτης Μιχάλης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *