ροή ειδήσεων

Περίπατος του Κολοσσού στη Νέα Σμύρνη



Ο Κολοσσός Ρόδου πάτησε τέρμα το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Σμύρνης, συντρίβοντας τον Πανιώνιο με, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο στις νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αντίθετα, ο Ιστορικός υπέστη δεύτερη σερί βαριά ήττα, η οποία αναμένεται να φέρει… αλλαγές στην Πλατεία.

Στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος μπόρεσε να εμφανιστεί ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Με τα τρίποντα του Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο Ιστορικός βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Ο Ελληνας γκαρντ παρέα με τον Γούντσον και τον Σαρικόπουλο ήταν ότι καλύτερο είχε να παρατάξει ο Ιστορικός κόντρα στους Ροδίτες, οι οποίοι προηγήθηκαν με 18-23 στο πρώτο δεκάλεπτο και με 40-46 στο τέλος του πρώτου μέρους. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αυτόν του Κολοσσού. Η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη πάτησε τέρμα το γκάζι και με επιμέρους σκορ 22-11 στο τρίτο δεκάλεπτο, ξέφυγαν με 68-51, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη. Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και στους 24 πόντους (63-87)…
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 40-46, 51-68, 70-90.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Καλαφατάκης): Σακελλαρίου 20 (5 τρ.), Τσούπκοβιτς 8, Γούντσον 13 (1), Σαρικόπουλος 14, Στέιντλ 8 (2), Δημακόπουλος 3, Μίχαλος 2, Χόλμς 2, Μολφέτας, Καμπερίδης, Χέντερσον, Γουντς.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Γκρίφιν 30 (1), Χάρις 8, Σχίζας 5 (1), Μπρέι 8, Ράιτ 10, Τζόουνς 14 (1), Προστράν 7 (1), Γεωργαλλής 3 (1), Μπιλής, Αγγελάκος, Σταμάτης, Παπαδάκης 5.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *