ροή ειδήσεων

Σάλος με τον διάλογο εργαζόμενης μαθήτριας σε σούπερ μάρκετ – Οργή για τον καθηγητή της!



Η μαθήτρια είδε πως απέναντί της, στο σούπερ μάρκετ της Πάτρας, στεκόταν ο καθηγητής της. Η απάντησή του σε αυτό που του είπε κάνει το γύρο του διαδικτύου...


Ο διάλογος ανάμεσα σε μια νεαρή μαθήτρια, εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα και τον καθηγητή της από το σχολείο, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο διάλογος ανάμεσα στη μαθήτρια και τον καθηγητή της, δημοσιοποιήθηκε από τη Μαίρη Κάργα στο facebook και έχει προκαλέσει αναστάτωση και βαθύ προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο.
Ο διάλογος της μαθήτριας με τον καθηγητή σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα

«Συνέβη σε κεντρικό supermarket της Πάτρας: Mε χαρά υπάλληλος αναγνωρίζει τον καθηγητή της από το σχολείο, τον οποίο εξυπηρετούσε και του λέει χαριτολογώντας: «αλλά κε καθηγητά μου βάλατε χαμηλό βαθμό…». Με περισσό θράσος ο κατά τα άλλα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ γυρίζει και της λέει «για αυτό είσαι εκεί» εννοώντας προφανώς ότι εργάζεται στο supermarket και όχι στη ΝΑSA.

Και αναρωτιέμαι: ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ; Αλήθεια τι διδάσκει αυτός ο κατά τα άλλα «καθηγητής» στους μαθητές του, στα παιδιά μας; ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ; Τι κι αν είχε δυο μέτρα μπόυ ο εν λόγω κύριος, είχε επίπεδο στο μείον άπειρον με «επιστημονικούς όρους».

Κάτι τέτοιοι αισθάνομαι ότι μας κλέβουν το οξυγόνο και κυρίως ξεσκίζουν την ψυχολογία νέων ανθρώπων, που μπορεί να μην ήταν και οι πρώτοι μαθητές, αλλά είναι εργατικοί, τίμιοι, χαμογελαστοί, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ…. Αναρωτιέμαι πως μπορούμε όλους αυτούς τους ΤΟΞΙΚΟΥΣ να τους εξολοθρεύσουμε; Τυχερός ο κύριος που δεν ψώνιζα εκείνη τη στιγμή κοντά του για να τον ακούσω και να του πω δυο κουβέντες…»

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *