ροή ειδήσεων

Fraport: Αύξηση επιβατικής κίνησης 10,5% στην Ελλάδα το 9μηνο



Τους πρώτους 9 μήνες του 2017, η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας αυξήθηκε σε 23,9 εκατ. επιβάτες. Μύκονος, Κως και Μυτιλήνη κατέγραψαν την περισσότερη κίνηση τον Σεπτέμβριο.

Αυξημένη κατά 10,5% ήταν η επιβατική κίνηση στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν περάσει στη Fraport, τους πρώτους εννέα μήνες του 2017, αγγίζοντας τα 23,9 εκατ. επιβάτες.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία, τον Σεπτέμβριο, η επιβατική κίνηση αυξήθηκε κατά 11,4% στα περίπου 4,2 εκατ. επιβάτες.

Από τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, η μαγαλύτερη επιβατική κίνηση καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο στα αεροδρόμια της Μυκόνου (αύξηση 20%), της Κω (19,8) και της Μυτιλήνης (18,6%).

Συνολικά, για τον Σεπτέμβριο η Fraport ανακοίνωσε αύξηση 5,4% της επιβατικής κίνησής της σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, στα 6,2 εκατ. επιβάτες. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που η Fraport υπερέβη τον μήνα Σεπτέμβριο το «ορόσημο» των 6 εκατ. επιβατών.

Το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, η Fraport εξυπηρέτησε σχεδόν 49 εκατ. επιβάτες, αριθμός αυξημένος κατά 4,6% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2016, ενώ ο όγκος των εμπορευμάτων αυξήθηκε κατά 4,7% σε 1,7 εκατ. μετρικούς τόνους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *