επικαιρότητα

Σώζουν ζωές! Τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL θα μπαίνουν αυτόματα σε Do Not Disturb mode όταν οδηγείτεΈνα χαρακτηριστικό που σώζει ζωές… Τα νέα Google Pixel 2 και Google Pixel 2 XL έρχονται με ένα “Do Not Disturb” feature στο μενού Driving, το οποίο, εφόσον είναι ενεργοποιημένο, δεν επιτρέπει στη συσκευή να σας ενημερώνει για εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα, όταν βρίσκεστε σε ένα όχημα εν κινήσει.

Έτσι, προσπαθεί να προφυλάξει τους οδηγούς από την απόσπαση της προσοχής τους, όταν οδηγούν, κάτι που προκαλεί καθημερινά δυστυχήματα σε όλο τον κόσμο.

Οι αισθητήρες της συσκευής μαζί με το Bluetooth αναγνωρίζουν αν τα Pixel 2 και Pixel 2 XL βρίσκονται σε ένα αυτοκίνητο εν κινήσει και κάπως έτσι “κόβουν” τις δυνατότητες επικοινωνίας.

Το πρόβλημα είναι βέβαια, ότι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αν οδηγείτε ή είστε απλά επιβάτης, όμως, στη δεύτερη περίπτωση απλά έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την επιλογή.

digitallife

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά