ροή ειδήσεων

O Νίκος Γκάλης στη Ρόδο



Προσκεκλημένος στη γενέτειρά του Ρόδο βρέθηκε ο Νίκος Γκάλης, για μια εκδήλωση με παιδιά και φυσικά μίλησε για το Hall of Fame αλλά και για τον Άρη. Διαβάστε όσα δήλωσε:

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στην ιστορία ανέφερε σχετικά πως, «Χαίρομαι και εγώ που είμαι στην Ρόδο στην γενέτειρα μου και βλέπω όλο αυτόν τον κόσμο εδώ. Είναι μεγάλη χαρά μου που νιώθω την αγάπη του κόσμου, μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους να είναι εδώ. Είναι όμορφες οι στιγμές. Βρέθηκα εδώ με τα παιδιά, είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι ο σωστός δρόμος είναι του αθλητισμού και αυτόν πρέπει να ακολουθήσουν. Αυτό που είπα και στους γονείς είναι να ακολουθήσουν τον αθλητισμό, ανεξάρτητα από το αν είναι μπάσκετ ή άλλο άθλημα».

Για την είσοδό του στο Hall of Fame τόνισε… «Ναι σίγουρα είναι μεγάλη χαρά, είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν παίκτη, να καταφέρει να μείνει το όνομα του στην ιστορία και μετά από την ενεργό δράση. Όπως είχα πει, ένιωσα σαν να παίζω ακόμη στο γήπεδο».

Για τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη φάνηκε αισιόδοξος, «Μακάρι, το εύχομαι να πάει η ομάδα όσο καλύτερα και όσο πιο ψηλά γίνεται και μπορεί».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *