ροή ειδήσεων

Syncbnb: Ελληνικό startup διπλασιάζει τα έσοδα των ιδιοκτητών Airbnb



Ενα νέο ελληνικό startup, το Syncbnb, μπαίνει δυναμικά στην διεθνή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, φιλοδοξώντας να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ιδιοκτητών και manager ακινήτων.

To Syncbnb είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων που επιτρέπει στους χρήστες του να συγχρονίζουν τα ημερολόγια μεταξύ πολλαπλών καναλιών (Airbnb, Homeaway, Booking.com, Tripadvisor και πολλά άλλα) αυτόματα, γρήγορα και με αξιοπιστία, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να προσεγγίσουν αποτελεσματικά μεγαλύτερα κοινά και τελικά να αυξήσουν σημαντικά τα ετήσια έσοδά τους.

Η Syncbnb ιδρύθηκε από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα – και οι 2 στελέχη με μακρά εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας – και πλαισιώνονται από μια πολύ δυνατή ομάδα στελεχών.

Το εγχείρημα στηρίζουν επενδυτικά αρκετοί Έλληνες επενδυτές, μερικοί εκ των οποίων πολύ γνωστοί στο χώρο και με πολύ δυνατά επενδυτικά portfolio ( Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας / Driin, Philipp Brinkman / Tripsta, Δημήτρης Μάρης / 24Media, Γιώργος Δασκαλάκης / Stoiximan, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κ.α.).

Αν νοικιάζετε σπίτι, διαμέρισμα, βίλα ή δεντρόσπιτο(!) στο Internet, μπείτε στο www.syncbnb.com να δείτε πως μπορείτε να διπλασιάσετε τα ετήσια έσοδά σας.


ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *