ροή ειδήσεων

Ρόδος: Tουρίστες από τη Σουηδία και τη Γερμανία τίμησε ο δήμος



Σταθερή αξία αποτελεί πλέον η Ρόδος στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις συνεχόμενες βραβεύσεις των φίλων της Ρόδου που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Φίλοι του νησιού, αυτή τη φορά από τη Σουηδία και τη Γερμανία που λατρεύουν το νησί, το επισκέπτονται κάθε χρόνο και έχουν έλθει μέχρι τώρα 55 φορές, τιμήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (25-10-2017), σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου (λόγω απουσίας στο εξωτερικό της αντιδημάρχου Τουρισμού κας Χατζηλαζάρου), απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πέντε Σουηδούς και Γερμανούς φίλους της Ρόδου, «ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας» όπως επεσήμανε ο ίδιος κατά την τελετή απονομής, για να συμπληρώσει: «σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Πρόκειται για την κα Cornelia Dunuicik από την Γερμανία, που έχει έλθει στη Ρόδο 55 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Ibiscus, για το ζεύγος κ. Michael και κας Charlotte Wagner- Kuhlmann επίσης από την Γερμανία, που έχουν επισκεφθεί το νησί 18 φορές και μένουν στο ξενοδοχείο Ibiscus, καθώς επίσης για την κα Monica Hallander από την Σουηδία, που έχει έλθει στη Ρόδο 55 φορές και την κόρη της κα Johanna Hallander που έχει επισκεφθεί το νησί 10 φορές και οι οποίες διαμένουν στο ξενοδοχείο Mitsis Petit Palais.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά τον αντιδήμαρχο κ. Χατζηιωάννου για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν επίσης, με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστα Χατζίκο, σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.


TornosNews.gr 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/10/17 22:25

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΙΔΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΕΡΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΦΥΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *