ροή ειδήσεων

Ιάλυσος Ρόδου -Εθνικός 1-0



Επιστροφή στις νίκες για τον Ιάλυσο που επικράτησε, με 1-0 στο Οικονομίδειο τον Εθνικό, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Τέλος στο αήττητο σερί το οποίο είχε μέχρι τώρα ο Εθνικός, έβαλε ο Ιάλυσος που πέτυχε την την δεύτερη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη μπήκε, καλύτερα στο παιχνίδι από τους Πειραιώτες και στο 16΄ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Ρεκλείτης πέρασε δίπλα από την εστία του Σικαλιά.

Στο 36΄ οι Ροδίτες απείλησαν εκ νέου ,αυτή τη φορά με το σουτ του Δελαπόρτα να αποκρούεται από τον Σικαλιά . Αυτό το οποίο οι «τοξοβόλοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν, σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 37΄ με την προβολή του Βλάχου κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0 που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη o Εθνικός ανέβασε την απόδοση του, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 55΄ το σουτ όμως του Μίσελ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ανδρούτσο. Η απάντηση από πλευράς Ιάλυσου ήρθε, στο 90΄με το πλασέ του Σπάρταλη να σταματά στο δοκάρι του τέρματος του Σικαλιά, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.


ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Κώστας Βασιλακάκης): Aνδρούτσος, Βλάχος (66’ Χριστόφ), Παφιάκης, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Καμπλιώνης (46’ Δήμας), Φαβάλι, Σταυλάς (66’ Σπάρταλης), Δελαπόρτας, Πόποβιτς (86’Μπεγκλετζής).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (64’ Μάναλης), Ρούσσης, Κρητικός, Μισέλ, Καραλής (56’ Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου (73’ Χατζησάββας), Λεωνιδόπουλος (46’ Κατσικοκέρης), Ρομάνο, Παυλάκης.

Δύο στα δύο εντός το Λουτράκι, σεφτέ εντός το Κερατσίνι

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζουν, η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του Λουτρακίου (1-0 τον Ιωνικό), αλλά και η πρώτη εντός έδρας νίκη του Κερατσινίου (2-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

6ος όμιλος

5η αγωνιστική

Ιάλυσος Ρόδου – Εθνικός 1-0

Κερατσίνι – Πέλοπας Κιάτου 2-1

Λουτράκι – Ιωνικός 1-0

Προοδευτική – Ασπρόπυργος 4-0

Ρόδος – Διαγόρας Ρόδου 2-2

Ρεπό: Ζευγολατιό

Επόμενη Αγωνιστική (12//11)

Ασπρόπυργος – Ιάλυσος

Διαγόρας Ρόδου – Ζευγολατιό

Εθνικός – Λουτράκι

Κερατσίνι – Προοδευτική

Πέλοπας Κιάτου – Ρόδος

Ρεπό: Ιωνικός

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *