ροή ειδήσεων

Πλειστηριασμοί: Σήμερα στο «ηλεκτρονικό σφυρί» 18 ακίνητα



Υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών και την επίσπευση των διαδικασιών από την κυβέρνηση - Βγαίνουν σε πλειστηριασμό δάνεια μικρομεσαίων 3,5 δισ. ευρώ Κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών και κάτω από υπόγειες διαδρομές της πρώτης αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ο οποίος σε έκτακτη γενική συνέλευσή του ανέστειλε την αποχή που είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη γενική συνέλευση έως 31 Δεκεμβρίου 2017 των (ηλεκτρονικών και συμβατών) πλειστηριασμών και κατέληξε στο ότι ξεκινά σήμερα η «μαύρη Τετάρτη» για τους ιδιοκτήτες 18 προγραμματισμένων πλειστηριασμών ακινήτων.

Με ένα απλό «κλικ» πλέον στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, πίνοντας παράλληλα και το εσπρέσο καφεδάκι στο χλιδάτο καναπέ, αρχίζουν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που επέλεξε η κυβέρνηση, ως έμμεσο τρόπο για να καταρρεύσουν ως χάρτινος πύργος που κτίστηκε πάνω στην άμμο, ο αγώνας, ο ιδρώτας μιας ζωής και ο ανθρώπινος μόχθος χιλιάδων Ελλήνων επιχειρηματιών και βιοπαλαιστών που εργαζόμενοι μια ζωή μπόρεσαν για ένα καλύτερο αύριο να δημιουργήσουν μια βιοτεχνία, μια επιχείρηση ή να κτίσουν ένα σπίτι, να οδηγούνται τώρα στον καιάδα μαζί με τις οικογένειές τους, λόγω της κυβερνητικής αδυναμίας, να αντισταθεί στις αφόρητες πλέον πιέσεις των δανειστών μας, των τραπεζών, της ΔΕΗ και των άλλων τοπικών φορέων.



Η προτελευταία γενική συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, κ.λπ., εκφεύγοντας των εκτιμήσεων της πλειοψηφίας του εν λόγω Συλλόγου, είχε αποφασίσει την αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς έως την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρεστό, ούτε στην ηγεσία του καθ΄ ύλην αρμοδίου υπουργείου Δικαιοσύνης (και της κυβέρνησης κατ' επέκταση), ούτε όμως και στην ηγεσία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών κ.λπ., η οποία μετά από σχετικές επαφές και διαβουλεύσεις επεδίωξε και πέτυχε την πραγματοποίηση νέας έκτακτης γενικής συνέλευσης, κάτω από αυστηρά αστυνομικά μέτρα.

Κατά την έναρξη των εργασιών της γενικής συνέλευσης αυτής παραιτήθηκαν πέντε μέλη της μειοψηφίας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ η γενική συνέλευση μετά την αποχώρηση αισθητού αριθμού συμβολαιογράφων, αποφάσισε την αναστολή των κινητοποίσεων.

Οι τράπεζες σχεδιάζουν να «ανεβάσουν» στην πλατφόρμα περισσότερα από 18 ακίνητα ως το τέλος Νοεμβρίου, όπως ήταν η μνημονιακή υποχρέωση, γι' αυτό και δεσμεύτηκε έναντι των συμβολαιογράφων να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα θωρακίσουν την ασφάλειά τους.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διενεργούνται κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14.00 ή από τις 14.00 έως τις 18:00.
Έτσι, κανονικά θα διεξάγονται οι πλειστηριασμοί, από της επερχόμενης Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, ενώ στο σφυρί βγαίνουν δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων 3,5 δισ. ευρώ, την ίδια στιγμή που αμερικανικά, τσέχικα, ιταλικά και σκανδιναβικά funds αγοράζουν κοψοχρονιά τα πάντα στην Αθήνα.

Ειδικότερα, η έκτακτη γενική συνέλευση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, αποφάσισε την αναστολή της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων. Κατόπιν αυτού, 18 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά σήμερα Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017.

Με αυτόν τον τρόπο, οι διαδικασίες συνεχίζονται σήμερα κανονικά, παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Τα δάνεια αλλάζουν χέρια μαζικά και η διαχείρισή τους περνά σε funds και εταιρείες απέναντι στις οποίες θα είναι πλέον υπόλογοι οι δανειολήπτες. Οι εξειδικευμένες εταιρείες διαθέτουν τεχνογνωσία αλλά και τα μέσα για να επιτύχουν ανάκτηση κεφαλαίων από τα προβληματικά δάνεια. Οι τράπεζες μέχρι τώρα κίνησαν τις διαδικασίες κυρίως για πώληση οφειλών από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες που ήταν για αρκετά χρόνια σε κνξμαθυστέρηση. Τώρα, όμως, μεταφέρουν την έμφαση στα επιχειρηματικά δάνεια.

Πάντως, οι εξειδικευμένες εταιρείες που αγοράζουν δάνεια ή αναλαμβάνουν τη διαχείρισή τους δημιουργούν καταρχάς την απαραίτητη υποδομή για τον χειρισμό τους: Ανοίγουν γραφεία, προσλαμβάνουν προσωπικό, ξεκινούν συνεργασίες με δικηγόρους κ.λπ. Αξιολογούν την κάθε περίπτωση του προβληματικού χαρτοφυλακίου χωριστά και κρίνουν αν πρόκειται για βιώσιμες ή μη εταιρείες. Ενεργούν δε και συνδυαστικά, ενώνοντας π.χ. τρεις προβληματικές εταιρείες στην περίπτωση που μπορεί να δημιουργηθεί μία υγιής. Στις περιπτώσεις που οι κόκκινες εταιρείες κρίνονται βιώσιμες χρηματοδοτούνται απευθείας από τις εξειδικευμένες εταιρείες (κάτι που οι τράπεζες δεν μπορούν να πράξουν) ή και αναδιαρθρώνουν τον δανεισμό τους αν μπορούν να πουληθούν περιουσιακά στοιχεία τους ή οι μέτοχοί του είναι πρόθυμοι να εισφέρουν οικονομικά.

Στις περίπτωση που οι εταιρείες δεν κρίνονται βιώσιμες ρευστοποιούνται τα περιουσιακά τους στοιχεία. Την ίδια στιγμή, η Τράπεζα Πειραιώς προγραμματίζει τις επόμενες εβδομάδες την πώληση του «Arctos», πακέτου μη εξασφαλισμένων καταναλωτικών δανείων και οφειλών από πιστωτικές κάρτες ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ, ενώ η Εθνική προετοιμάζεται να πουλήσει δύο πακέτα προβληματικών δανείων μέχρι τον Απρίλιο. Υπό την ασφυκτική πίεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του εποπτικού οργάνου της, του SSM, οι τράπεζες εντατικοποιούν τις πωλήσεις δανείων. Ο SSM έχει δεσμεύσει τις τράπεζες να πουλήσουν κόκκινα δάνεια ύψους 12,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2019.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/11/17 20:07

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    11 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    35 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΛΟΥ
    Posted on Νοέμβριος 29, 2017 by epistimonikos

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    35 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΛΟΥ
    Posted on Νοέμβριος 29, 2017 by epistimonikos
    Αποστόλης Αναξαγόρας Κριτσέλης

    35 ΕΝΤΟΛΈΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΉΣ ΑΠΌ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΒΌΛΟΥ .
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΦΟΡΆ….

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΙΚΑΙΑΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    13 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
    Posted on Νοέμβριος 29, 2017 by epistimonikos

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ
    ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/17 20:14

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    7 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    26 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ
    Posted on Νοέμβριος 23, 2017 by epistimonikos

    Έλσα Χατζηπαρασκευαϊδου

    ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ…
    26 ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΈΣ ΠΛΗΡΩΜΉΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ !!!


    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    21 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΥΛΑΙΑΣ
    Posted on Νοέμβριος 23, 2017 by epistimonikos
    Angelos Theodoridis‎

    21 ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΑΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΥΛΑΙΑΣ,
    ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΧΝΙ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

    Ε.ΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ??????


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/17 20:22

    ΕΛΗΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    12 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    3 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    4 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΓΥΘΕΙΟΥ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    3 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΕΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΕΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 1 Δ.Ο.Υ
    ΤΡΑΠΕΖΑ
    Δ.Ε.Η


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ== ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/17 20:31

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    5 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2


    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    11 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
    ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/17 20:39

    ΣΗΜΕΡΑ 15/11/2901 ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ !!!!
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ….ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ) , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ !!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗΝΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ !!!!
    ΕΤΣΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΠΑΞ ΟΤΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!!!


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/17 20:47

    15-11-2017 ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!

    ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ 15 – 11 – 2017, ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ», ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ κ. ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ, Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΦΘΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ:

    – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ!!!!!

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΔΕΧΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ ΡΑΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΟΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟΝ ΠΑΓΟΝ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕΝ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ!!!!!

    Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΚΕΙ!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ 1.500 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ!!

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
    (ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)


    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    στα Μ.Μ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ !!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/11/17 05:53

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΥΤΟΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΤΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ [ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ] ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ 4.000.000 ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

    ΑΝΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ

    ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/11/17 05:55

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ [ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ] ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ??????
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ

    ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ

    ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΚΟΝΤΟΝΗ [ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 302 ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ??????? ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ????????
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ 302 ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ????? ]

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/11/17 05:57

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΕ ?????? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ

    ΌΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/11/17 06:18

    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ … «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΑ ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    …ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ 15/11/2017, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ,

    ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ??

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ??? ΛΟΓΙΣΤΗΣ ???

    IBAN ETHNIKI
    GR6807100970000097772541114
    …………………
    IBAN PIREOS
    GR8707100980000098877722335

    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/12/17 05:50


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!! ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !!!

    Επιστολή σοκ Συμβ/φων Άρτας: Απειλούνται, γιατί δεν βγάζουν στο σφυρί ακίνητα!

    Προς

    Το Δ.Σ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων και

    Την Αρτινή κοινωνία
    Σήμερα στις 28-11-2017, εμείς οι Συμβολαιογράφοι της Άρτας, συγκληθήκαμε και συζητήσαμε το φλέγον θέμα των πλειστηριασμών, ηλεκτρονικών και μη, οι οποίοι συρρέουν μαζικά, χωρίς καμία διάκριση πρώτης κατοικίας ή μη, από Τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Η πίεση που ασκείται από κυβέρνηση και τράπεζες, εν όψει της τρίτης αξιολόγησης, βασικό προαπαιτούμενο της οποίας είναι η διενέργεια μαζικών πλειστηριασμών (ηλεκτρονικών και μη), μετατίθεται στους συμβολαιογράφους, σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο, με έντονα ασφυκτικό και πιεστικό τρόπο. Το πρόβλημα αυτό μάλιστα εντείνεται περισσότερο σε περιοχές όπου ο όγκος των πλειστηριασμών είναι πολύ μεγάλος και οι κατά τόπο υπηρετούντες συμβολαιογράφοι λίγοι. Ήδη στην Άρτα εκκρεμούν εκατοντάδες πλειστηριασμοί.

    Εμείς οι συμβολαιογράφοι της Άρτας, αποφασίσαμε, να ενημερώσουμε τόσο τους συμπολίτες μας όσο και τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν είναι δική μας επιθυμία η ανάληψη και διενέργεια πλειστηριασμών, μέσα σ΄αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Δυστυχώς όμως, το τελευταίο διάστημα μας ασκείται αφόρητη πίεση, κυρίως από τις Τράπεζες, για να αναλάβουμε πλειστηριασμούς, υπό την απειλή μάλιστα της ποινικής μας δίωξης, σε περίπτωσης άρνησής μας. Ήδη συνάδελφοί μας, οι οποίοι δήλωσαν αδυναμία ή απροθυμία για τον ορισμό τους ως υπάλληλοι πλειστηριασμών, απειλήθηκαν με προσφυγή στον εισαγγελέα και άσκηση ποινικής δίωξης (ήδη μία συνάδελφός μας κλήθηκε από τον εισαγγελέα), η οποία δίωξη εκτός της επιβολής ποινής, μπορεί να επιφέρει ακόμα και πειθαρχική δίωξη για οριστική παύση από το επάγγελμα.

    Εμείς αποτελούμε κομμάτι αυτής της κοινωνίας, που δοκιμάζεται καθημερινά και πολλαπλώς από την οικονομική κρίση και διαισθανόμαστε τη μεγάλη κοινωνική αναταραχή που θα προκαλέσει η επικείμενη μαζική διενέργεια πλειστηριασμών, η οποία θα στραφεί αδίκως εναντίον μας.

    Κατόπιν τούτων, ζητάμε:

    Α) Τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, με σκοπό την παράταση της αποχής μας από όλους τους πλειστηριασμούς και για χρονικό διάστημα πέραν της 31-12-2017 και έως ότου νομοθετηθεί επίσημα από την Πολιτεία: α) η προστασία της πρώτης κατοικίας και β) η διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών υπό την αιγίδα και την ευθύνη του Υπουργείου Δικαιοσύνης,

    Β) Την άρση της κατά τόπον αρμοδιότητας, όσον αφορά τη διενέργεια πλειστηριασμών, ειδικά σε περιοχές όπου συνάδελφοί μας δεν επιθυμούν να τους διενεργήσουν.

    Γ) Τη διατήρηση της προαιρετικότητας (και σε καμία περίπτωση υποχρεωτικότητας) της πιστοποίησης Συμβολαιογράφων στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

    Δ) Την επικαιροποίηση όλων των λοιπών αιτημάτων της από 13/10/2017 Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, τα οποία δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.-

    Άρτα, 28-11-2017

    Ομόφωνα όλοι οι Συμβολαιογράφοι Άρτας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *