ροή ειδήσεων

Ρόδος - Διαγόρας 2-2



Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το ροδίτικο ντέρμπι μεταξύ της Ρόδου και του Διαγόρα, παιχνίδι με το οποίο άνοιξε, η αυλαία του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Από έναν βαθμό έβαλαν στο σακούλι τους, Ρόδος και Διαγόρας σε ένα παιχνίδι με τα όλα του. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς, και μόλις στο 15΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Γιόνδη.


Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο «γηραιός» πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τους «πράσινους» και στο 0-2, το πλασέ όμως του Γεωργίου αντί για τα δίχτυα του Παναγόπουλου,σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του. Η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες του Πάρη Ανδράλα, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 41΄ έφτασε κοντά στο να φέρει το ματς στα ίσα.

Ο Ρούνιτς ανέτρεψε τον Παβίσεβιτς στην περιοχή της ομάδας του με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, ο Σερτζίνιο όμως που ανέλαβε την εκτέλεση του νικήθηκε από τον Στεφανάκο, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.


Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος τα «ελάφια», το πέτυχε ο Διαγόρας στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ με σκόρερ τον Βελλίνη. Ωστόσο η Ρόδος κατάφερε να μπει εκ νέου στο παιχνίδι στο 51΄, χάρη σε τέρμα του Μπανγκούρα. Από το σημείο εκείνο και μετά η Ρόδος κυριάρχησε, στο ματς και στο 59΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Πάλλα.

Στο 65΄ η Ρόδος έφτασε, κοντά στην ολική ανατροπή η προβολή όμως του Παβίσεβιτς αποκρούστηκε από τον Στεφανάκο προτού περάσει την γραμμή του τέρματος του, ενώ στο 71΄ το πλασέ του Μπανγκούρα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε.

ΡΟΔΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (46′ Tσόπελας), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Ζώνας, Πινδώνης (52′ Λέκκας), Πότσι (28′ Μπανγκούρα), Αυγενικού, Πάλλας, Παβίσεβιτς, Σερτζίνιο (67′ Αποστόλου) .ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Σκάρος (43′ Μπουρλάκου), Βελέτης, Σουάνης, Γεωργίου(67΄Παυλίδης), Βελλίνης (88′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (72′ Παναγιωτίδης).

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα news12.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *