ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Έτσι μετέφεραν τον 21χρονο στο σημείο που βρέθηκε νεκρός



Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, η σορός του οποίου βρέθηκε το Σάββατο σε ερημική περιοχή της Καλύμνου.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στον συγκεκριμένο χώρο μετά την εξαφάνισή του και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε νεκρός με διαφορετικά ρούχα από αυτά που εξαφανίσθηκε, ενώ πάνω στα ρούχα το βρέθηκαν ίνες από τσουβάλι.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, όταν βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο του αδελφού του. Ο νεαρός βρισκόταν για λίγες μέρες στο νησί, όπου διαμένει η οικογένειά του και θα έφευγε με το πλοίο των 19:00 για τον Πειραιά. «Θέλω να πάω μια βόλτα», ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του πριν φύγει.

Τρεις ώρες αφού έφυγε από το σπίτι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε σε χωράφι στην περιοχή Λαγκά, το οποίο αποτελεί «κέντρο» τοξικομανών, καθώς στο σημείο γίνεται χρήση και εμπόριο. Οι Αρχές είχαν «χτενίσει» το σημείο, καθώς ήταν σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από εκεί όπου βρέθηκε το ποδήλατο, ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο εύρημα πριν από το Σάββατο.

Η σορός του νεαρού έφερε πολλαπλές κακώσεις και όχι κάποιο τραύμα από το όπλο, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις του ιατροδικαστή που έφτασε από τη Ρόδο στην Κάλυμνο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *