ροή ειδήσεων

23χρονος δηλώνει: Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα. Τώρα δικαιούμαι σύνταξη χηρείας



"Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα" δηλώνει ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος



O 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola από την Αργεντινή δηλώνει ότι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια την 91χρονη Yolanda Torres από έρωτα, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, που αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της καλής του λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Torres ήταν συγγενής του νεαρού και συγκεκριμένα αδερφή της γιαγιάς του.

Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνησή της για την επίδοση σύνταξης είναι ότι ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δικηγόρος.

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» τόνισε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.


Παρά τα 68 έτη διαοφράς που είχε με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα επόμενα χρόνια.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *