ροή ειδήσεων

Στις 3 Δεκεμβρίου στη Ρόδο η πρώτη επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ



Μια επίδειξη μόδας διαφορετική από τις άλλες, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 3 Δεκεμβρίου για καλό σκοπό.

Με το σύνθημα «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι», διοργανώνεται στη Ρόδο η πρώτη επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ, έπειτα από πρωτοβουλία της Miss ΕΛΛΑΣ 1988, κ. Σύλβιας Αντώναρου.


Το πρώην μοντέλο και Μις Ελλάς 1988 κ. Σύλβια Αντώναρου γνωστή για τις ευαισθησίες και της και με γνώμονα την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων με ΑΜΕΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου διοργανώνουν επίδειξη μόδας στο Ροδίνι.

Δίπλα της σε αυτή την επίδειξη θα είναι ο Παρολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος θα είναι καλεσμένος αλλά και μοντέλο στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ όπως επίσης και ο Θανάσης Σύρμας – ποδοσφαιριστής στην Εθνική Ελλάδος Ακρωτηριασμένων, ο οποίος θα είναι επίσης ένα από τα μοντέλα της επίδειξης.

Την επίδειξη θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και αρκετά ευαισθητοποιημένη για ανθρώπινα θέματα, Άννα Τσιάλτα.

Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης που έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και σε άλλες περιοχές της χώρας, είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των κοινωνικών φορέων του νησιού μας στα προβλήματα ένταξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που την είχε καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι για ένα μεγάλο διάστημα, η Σύλβια Αντώναρου υλοποιεί την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της λίγο πριν μπει στο χειρουργείο: να πραγματοποιεί τα όνειρα αδύναμων κινητικά συνανθρώπων της.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *