ροή ειδήσεων

Τα 5 είδη με τη μεγαλύτερη ζήτηση στο πρωινό ενός ξενοδοχείου



Τα 5 είδη με τη μεγαλύτερη ζήτηση στο πρωινό ενός ξενοδοχείου, παρουσιάζει άρθρο του trivago Hotel Manager Blog, σύμφωνα με το οποίο, υπάρχουν δύο ειδών πελάτες ξενοδοχείων: εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι ώρα ξεκινά να σερβίρεται το πρωινό και εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι ώρα σταματά να σερβίρεται το πρωινό.


Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι πελάτες ενδιαφέρονται για την ποιότητα του πρωινού και την ποικιλία των ειδών που σερβίρονται.

Και δεδομένου ότι οι κριτικές των πελατών για το πρωινό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της διαδικτυακής φήμης ενός ξενοδοχείου, οι ξενοδόχοι θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι προσφέρουν ένα χορταστικό πρωινό που ικανοποιεί όλα τα γούστα, ξεκινώντας από αυτά τα πέντε είδη με τη μεγαλύτερη ζήτηση.


# 1 Ποιοτικός καφές και εκλεκτό τσάι

Κανένα πρωινό δεν είναι πλήρες χωρίς την ευχαρίστηση (και την ένεση καφεΐνης) που προσφέρει ένα φλιτζάνι καφέ -ή τσάι, εάν είστε . . . της «αγγλικής σχολής».



Ίσως τα βασικότερα είδη που παρέχονται στο πρωινό διεθνώς, ο καφές και το τσάι εξαιρετικής ποιότητας συχνά σερβίρονται στους πελάτες των ξενοδοχείων αμέσως μόλις καθίσουν, και αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο. Ένα ζεστό ρόφημα με καφεΐνη, είτε πρόκειται για έναν καπουτσίνο που ξεχειλίζει από αφρό είτε για ένα αρωματικό τσάι Earl Grey, είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που επιθυμούν (και προσδοκούν!) οι πελάτες των ξενοδοχείων, προτού μπουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν τι τρόφιμα προσφέρονται.


# 2 Επιλογές που ικανοποιούν τους περισσότερους, για μια γερή δόση υδατανθράκων



Από αφράτες τηγανίτες έως τραγανά κρουασάν, από μπριός με βουτυρώδη γεύση έως λεπτές πιτούλες για γέμιση και από μαλακά στρογγυλά ψωμάκια έως κρατσανιστές μπαγκέτες, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε υδατάνθρακες συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα είδη πρωινού οποιουδήποτε ξενοδοχείου, ανεξαρτήτως της χώρας στην οποία βρίσκεται.

Οτιδήποτε ανήκει στην οικογένεια των αρτοποιημάτων θα είναι καλοδεχούμενο για τους πελάτες των ξενοδοχείων, επειδή είναι χορταστικό και θα τους βοηθήσει να καταλαγιάσουν την πρωινή λιγούρα.

Οπότε, όταν σχεδιάζετε το ιδανικό πρωινό ξενοδοχείου, να σκέφτεστε αφθονία στην ποσότητα και είδη ολικής άλεσης, βουτυρώδη γεύση και τραγανή υφή. Να σκέφτεστε τρόφιμα φρεσκοψημένα, φρυγανισμένα ή (εάν φτιάχνετε ψωμάκια) βρασμένα. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσφέρετε κουάκερ, αλλά βεβαιωθείτε ότι σερβίρετε μια ποικιλία ειδών που ικανοποιούν τους περισσότερους και είναι πλούσια σε υδατάνθρακες.


# 3 Πρωτεΐνη με γαρνιτούρα λίγη ακόμη πρωτεΐνη

Τίποτε δεν παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για μια ημέρα γεμάτη επισκέψεις στα αξιοθέατα, επαγγελματικές συναντήσεις ή περιηγήσεις όπως ένα πιάτο γεμάτο τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη.



Ενώ το μπέικον που τσιτσιρίζει και η ομελέτα είναι διαχρονικές επιτυχίες στο πρωινό δυτικού τύπου, ένας ξενοδόχος δεν θα πρέπει να περιορίζει το πρωινό σε αυτές μόνο τις επιλογές. Αναλόγως πού βρίσκεται το ξενοδοχείο, η ποικιλία αλλαντικών και τυριών μπορεί να είναι η καταλληλότερη επιλογή ή ίσως το παραδοσιακό, πλήρες γιαούρτι ή, εδώ που τα λέμε, οποιοδήποτε γιαούρτι.

Και ας μην ξεχνάμε τους δεκάδες υπέροχους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να σερβίρετε το «ταπεινό» αυγό, από απλό αυγό μάτι έως μια ομελέτα κατά παραγγελία που θα ξεχειλίζει από υλικά στις άκρες.


# 4 Φρούτα: γεμάτα ζωντάνια, πολύχρωμα και σε μεγάλη ποικιλία

Ως αντιστάθμισμα σε ένα βαρύ και γεμάτο λιπαρά πρωινό ή για μια πιο ελαφριά και πιο γλυκιά εναλλακτική, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τα φρούτα. Και μάλιστα, σε άφθονη ποσότητα και μεγάλη ποικιλία.



Γλυκά ή ξινά, φρέσκα ή σε κομπόστα, σερβιρισμένα σκέτα ή με δημητριακά ή γιαούρτι ή φρυγανισμένο ψωμί, τα φρούτα προσφέρουν μια καλοδεχούμενη ζωντάνια τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση του πρωινού ενός ξενοδοχείου. Και ασφαλώς, εκτός από ωραία στην εμφάνιση και στη γεύση, είναι και υγιεινά, με αποτέλεσμα να αποτελούν ένα είδος που δεν θα πρέπει να λείπει από το πρωινό κανενός ξενοδοχείου.

Από την κλασική μπανάνα έως το αγαπημένο γκρέιπφρουτ ή το δημοφιλές αβοκάντο, οποιαδήποτε φρούτα μπορέσουν να προσφέρουν οι ξενοδόχοι θα ικανοποιήσουν τους πελάτες και θα τους επιτρέψουν να ξεκινήσουν μια πιο… καρποφόρα ημέρα.


# 5 Πρωινό με παραδοσιακές τοπικές πινελιές

Λίγο τοπικό άρωμα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πρώτο γεύμα της ημέρας.



Είτε είναι ξεροτηγανίδια και χονδράλευρο με μπέικον και τσένταρ στις ΗΠΑ είτε μασάλα και ψωμάκια ρυζιού στη Νότια Ινδία ή ακόμη και μαλακά πρέτσελ με σταρένια μπύρα και λευκά λουκάνικα στη Βαυαρία, το πρωινό είναι η ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσουν οι πελάτες την τοπική κουζίνα.

Σερβίροντας ένα παραδοσιακό πρωινό με τοπικές πινελιές της συγκεκριμένης πόλης, περιοχής ή χώρας, οι ξενοδόχοι παρέχουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία: την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά εδέσματα στο ξενοδοχείο τους και έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεκινήσουν την ημέρα τους.

Είτε περιλαμβάνει απλά και απαραίτητα υλικά είτε εκλεκτά και πολυτελή εδέσματα, ένα ποιοτικό πρωινό μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αξία της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο και τη συνολική ικανοποίηση του πελάτη από την εμπειρία του. Μπορεί επίσης να βελτιώσει τη διαδικτυακή φήμη ενός ξενοδοχείου και ακόμη και να δώσει το κίνητρο στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.



ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *