ροή ειδήσεων

Black Friday: Ξημέρωσε η «Μαύρη Παρασκευή» - Δείτε συμβουλές για έξυπνες αγορές



Έφτασε η πολυπόθητη μέρα για τους καταναλωτές που ήδη έχουν προχωρήσει σε έρευνα αγοράς και ετοιμάζονται να βρεθούν στα εμπορικά καταστήματα για τα ψώνια τους.


Στο φετινό θεσμό αναμένεται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς. Aρκετά καταστήματα με αφίσες ενημερώνουν τους καταναλωτές για γενναίες προσφορές.


Η μέρα αυτή, φαίνεται ιδανική για καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν πολύ ακριβά προϊόντα, κυρίως ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά, με αρχική λιανική τιμή των 800 ευρώ και άνω. Μπορεί δηλαδή να βρουν πολύ ακριβά προϊόντα σε πολύ καλύτερη τιμή. Φυσικά προσφορές που αφορούν σε προϊόντα μικρότερης αξίας είναι εξίσου δελεαστικές.
Δείτε βασικές οδηγίες για έξυπνες και συμφέρουσες επιλογές:

Επενδύστε χρόνο στη wishlist σας. Δεν αρκεί να αποφασίσετε πως θέλετε ένα κινητό ή ένα λάπτοπ –ιδανικά θα πρέπει να έχετε καταλήξει και σε ορισμένα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν.

Πέρα από την έρευνα στα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν, δείτε και τις προσφορές των καταστημάτων μέσα από τις βιτρίνες, τα newsletter και τις ιστοσελίδες τους.

Σε τι κατάσταση είναι η πιστωτική σας; Καλό θα είναι να το γνωρίζετε, ώστε να ξέρετε και τι περιθώριο έχετε για μεγαλύτερες αγορές.

Η Παρασκευή θα περάσει, οι αγορές σας θα μείνουν. Οπότε φροντίστε να τις έχετε κάνει από αξιόπιστα καταστήματα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *