ροή ειδήσεων

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του



Την αλήθεια για τον θάνατο του γιου του στην Κάλυμνο αναζητά ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει ο ιατροδικαστής καθώς περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού.

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου δεν έχει πεισθεί από το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι ο θάνατος οφείλεται σε δυστύχημα. «Πρέπει να μάθουμε τι συνέβη στο παιδί μας» είπε ο Παρασκευάς Χατζηπαύλου. Θα βάλουν τεχνικό σύμβουλο για να αποκλείσουν την εγκληματική ενέργεια.

«Επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος» πρόσθεσε.

Αν αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον της πυροσβεστικής αλλά και των διασωστών. Έχουν έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεση. Το ερώτημα που τους βασανίζει είναι πως είναι δυνατόν το παιδί να ψυχορραγεί σε περιοχή που έχουν ψάξει και να μην τον είχαν εντοπίσει.

Η περιγραφή του ιατροδικαστή συγκλονίζει, καθώς σύμφωνα με αυτή η αιτία θανάτου του είναι σοκ και εξάντληση. «Αν έχει ανθρώπους δίπλα του να τον βοηθήσουν θα ζούσε το παιδί. Απλή ατυχία» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου. Αν η οικογένεια ορίσει τεχνικό σύμβουλο θα μεταβεί στη Ρόδο τις επόμενες ώστε να εξετάσει, εκ νέου τη σορό του άτυχου φοιτητή.

star

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *