ροή ειδήσεων

Σκηνές ντροπής σε αγώνα σε αγώνα ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος



Αδιανόητες εικόνες σε γήπεδο της Κεφαλονιάς, όταν σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος, ο τερματοφύλακας Σπήλιος Κάστης των Πρόννων τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα, αλλά ιατρικός εξοπλισμός δεν υπήρχε και το ασθενοφόρο άργησε 40'.

Αδιανόητες, όσο και τρομακτικά επικίνδυνες είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Κεφαλονιά. Στον αγώνα μεταξύ Προνών και Διλινάτων, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων συγκρούστηκε με αντίπαλο του στο 80ο λεπτό, δηλώνοντας πως αδυνατεί να κινήσει του σώμα του.

Ο ιατρός του αγώνα ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο και μέχρι τότε οι άνθρωποι των δυο ομάδων προσπάθησαν να μπουν στο ιατρείο του γηπέδου, που όμως ήταν κλειδωμένο! Ο πρόεδρος των Πρόννων, Σπύρος Σολωμός, αναγκάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπει μέσα, αλλά και πάλι, μέσα δεν υπήρχε φορείο, παρά μόνο... ξαπλώστρες παραλίας!

Εν τω μεταξύ, το ασθενοφόρο κατέφθασε από το Αργοστόλι με 40 λεπτά καθυστέρηση, ενώ ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν καθηλωμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, ενώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Αργοστολίου το βράδυ του Σαββάτου (4/11), ώστε να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Δείτε τις θλιβερές φωτογραφίες από ένα γήπεδο, που θεωρείται εγκληματικά ανεπαρκές για να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες.


























Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *