ροή ειδήσεων

Φινάλε με Μίνγκα η Ρόδος



Την τελευταία της μεταγραφή για την θερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε, την Πέμπτη (9/11) η Ρόδος, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Χρήστο Μίνγκα.



Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε η Ρόδος, η οποία έκανε γνωστή, την απόκτηση του Χρήστου Μίνγκα.


Ο έμπειρος μέσος ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super League και στην Football League με Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακό και Εργοτέλη, έμεινε ελεύθερος από την Ελπίδα Σκουτάρεως στην οποία και ανήκε.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των ««ελαφιών», την τελευταία μέρα των μεταγραφών, με την μεταγραφή του να εγκρίνεται και τυπικά σήμερα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίνγκα.

Ο σύλλογος συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, την επομένη της λύσης της συνεργασία του με την Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ η μεταγραφή εγκρίθηκε τυπικά σήμερα, όπως άλλωστε και η μετακίνηση του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Ράντζα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1984 και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει να επιδείξει το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Καστοριά, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός, ο Απόλλων Σμύρνης, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει το Χρήστο Μίνγκα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στη σταδιοδρομία του.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *