ροή ειδήσεων

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου στην έξαρση της λαθρομετανάστευσης και προχωρούν σε γενική απεργία


ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ 15.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ..

Αγανακτισμένοι στον μέγιστο βαθμό από την πλήρη κρατική αδιαφορία πάνω στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, με γενική απεργία την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου στην μετατροπή του νησιού τους σε τόπο σωρεύσεως λαθρομεταναστών.

Απεργία κήρυξε για την ίδια ημέρα και ο Δήμος Λέσβου, οπότε και οι κάτοικοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η κινητοποίηση απεφασίσθη σε συνέχεια σχετικής αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση της καταστάσεως.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται, καθώς πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα «χωρίς καμία επικοινωνία από την πλευρά της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών και χωρίς καμία ένδειξη ουσιαστικής αποσυμφόρησης ή ικανοποίησης, έστω και στο ελάχιστο των αιτημάτων που έχουν διατυπωθεί».

Βεβαίως, αναμένονται οι ταυτόχρονες αντιδράσεις από τους γνωστούς παρακρατικούς κύκλους, οι οποίοι με την γνώριμη μέθοδο των αντισυγκεντρώσεων, και έχοντας φυσικά και την έμμεση κρατική υποστήριξη, θα επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους της Λέσβου που δεν θέλουν να μετατραπούν σε φιλοξενούμενους μέσα στην ίδια τους την Χώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *