ροή ειδήσεων

Γιατί κύριε Δήμαρχε; Παιδιά είναι κι αυτά, και θέλουν να παίξουν!



Έντονα, αλλά, πιστεύουμε, απολύτως δικαιολογημένα, είναι τα παράπονα που εκφράζουν οι γονείς των παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μοσχόβη, στην Ανάληψη. Και τα παράπονα δεν έχουν να κάνουν με το προσωπικό, για το οποίο μόνο καλά λόγια εκφράζουν! Έχουν να κάνουν με την Παιδική Χαρά του Σταθμού, που εδώ και 2,5 μήνες, δεν λέει να πάει ένας ξυλουργός και να αντικαταστήσει τα φθαρμένα σημεία, προκειμένου και τα μικρά να παίζουν αλλά, κυρίως, να μην τραυματιστούν!



«Τα τελευταία 2 χρόνια, - μας είπαν κάποιοι γονείς, - έχουμε τη χαρά να έχουμε τα παιδιά μας σ΄ ένα πανέμορφο, πεντακάθαρο Παιδικό Σταθμό, με υπέροχες δασκάλες και φιλικότατο προσωπικό από την μαγείρισσα μέχρι τον κύριο που καθαρίζει. Πρόκειται για τον δημοτικό παιδικό σταθμό Μοσχόβη στην Ανάληψη.


Δυστυχώς, από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, (εδώ και 2,5 μήνες), η παιδική χαρά έξω παραμένει κλειστή λόγω των επικίνδυνων σημείων που φαίνονται και στις φωτογραφίες... Όλο αυτό το διάστημα διεύθυνση, δασκάλες, γονείς έχουν κάνει κρούσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν γίνεται απολύτως τίποτα! Και ξέρετε ποιο είναι το εξοργιστικό της υπόθεσης; Όλος ο νέος εξοπλισμός, ξυλεία, υλικά, τα πάντα έχουν αγοραστεί και παραμένουν στις αποθήκες του σταθμού όλο αυτό το διάστημα.

Πήγαμε αυτοπροσώπως στο δημαρχείο, ζητήσαμε ραντεβού με το δήμαρχο, ή τον γραμματέα του, αλλά, δυστυχώς, μας αγνόησαν! Και ρωτάμε, έτσι απλά: 2,5 μήνες δεν μπορούν να στείλουν ένα μάστορα να τα συναρμολογήσει; Ακούει κανείς υπεύθυνος;




http://topika-nea.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/3/19 21:59

    Τίποτα δεν τους νοιάζει, Μόνο το χρήμα... Έτσι είναι η Ελλάδα το σκαρο σύστημα τους δεν θα το φτιάξουν ποτέ άδικα παραπονιέστε μόνοι σας τα γράφετε μόνοι σας τα διαβάζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *