ροή ειδήσεων

Τουρισμός: σύγκριση Μυκόνου - Ρόδου


Αναγνώστης: Για δείτε λίγο στα επίσημα στοιχεία από την fraport... πουθενά η Ρόδος και η υποτιθέμενη κοσμοσυρροή που διαλαλούσαν διάφοροι... ένας τουρίστας Μυκόνου ισούται με 10 τουρίστες Ρόδου... και σας το λέει κάποιος που δούλευε εκεί... ούτε που είναι η Ρόδος ξέρουν ούτε αν είναι νησί ή κάποιο είδος φαγητού... και ορισμένοι ασχολούνται ακόμα με τη δεκαετία του 50 που γυρίζονταν ταινίες...


Με το… καλημέρα, λειτουργική κερδοφορία παρουσίασαν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport Greece

Τα 14 αεροδρόμια, το διάστημα μεταξύ 11 Απριλίου – 30 Σεπτεμβρίου σημείωσαν έσοδα 181,4 εκατ., λειτουργικά κέρδη (EBITDA) 106,2 εκατ. και καθαρά κέρδη 29 εκατ.

Οι επιδόσεις των ελληνικών αεροδρομίων συνέβαλαν αποφασιστικά στη βελτίωση της λειτουργικής κερδοφορίας του ομίλου της Fraport.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Ελλάδα αναδείχθηκε δεύτερη μεγαλύτερη πηγή επιβατών για την Fraport, μετά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (48,86 εκατ. επιβάτες στο εννεάμηνο).

Τη μεγαλύτερη αύξηση κίνησης, την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, σε σύγκριση με πέρυσι κατέγραψαν η Μύκονος (19,3%) και η Κως (18,5%).

Ακολούθησαν η Ζάκυνθος, με άνοδο 16,4%, η Σάμος (14,7%), η Κεφαλονιά  (13,7%), η Θεσ/νίκη (13,3%), η Καβάλα (12,2%) και η Σαντορίνη (12%).

Από την άλλη πλευρά, η κερδοφορία των 14 αεροδρομίων – τους επόμενους μήνες – ενδέχεται να παρουσιάσει κάμψη, τόσο λόγω της χειμερινής περιόδου, όσο και της έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών.

metaforespress

Σχόλια

  1. Η Ρόδος είναι το πρώτο σε αφίξεις αεροδρόμιο της Fraport και μάλιστα με διαφορά.. Αυτό είναι μι αλήθεια.. η άλλη αλήθεια είναι οτι δεν είχε αξιόλογη αύξηση.... Αυτοί που πάνε Μύκονο δεν ξέρουν τη Ρόδο και αυτοί που πάνε Ρόδο όμως δεν έχουν καλή γνώμη για Μύκονο, και πολλοί δεν τη ξέρουν επίσης.... ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΜΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.... Εννοείται οτι εκεί πάνε οι πλουσιότεροι όλων... Επίσης η πιο δημοφιλής είναι η Αθήνα λογικό, αλλά δεν είναι η πιο τουριστική περιοχή της Ελλάδας... Οπότε άκυρα όλα αυτά.. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ!! ΑΝ ΕΙΑΝΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΩ ΕΙΝΙΑ ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *