ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που επιβάλλεται να λυθεί!



Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας επιβάλλεται να επιλυθεί από τη δημοτική αρχή αφού είναι το σημαντικότερο που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες της και κυρίως βέβαια οι οδηγοί. Η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς και το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και τους χειμερινούς μήνες και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς λόγω της παρουσίας χιλιάδων τουριστών. Αν δεν ληφθούν άμεσα , από τη δημοτική αρχή μέτρα για την «ανακούφιση» του κέντρου από τα οχήματα , να γίνουν έστω κάποια πρώτα βήματα για την επίλυση του , τότε θα είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος έχει πολιτικό κόστος γιατί όλο και κάποιοι επαγγελματικοί φορείς θα αντιδράσουν αν θίγονται τα συμφέροντα της όμως το καλό της πόλης και των πολιτών της είναι πάνω από όλα και από όλους!

Ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο δεν κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια στο νησί μας , λόγω της γραφειοκρατίας που επικρατεί που όπως φαίνεται είναι πάνω από τους άγραφους νόμους της φύσης. Η Ρόδος έχει δοκιμαστεί έντονα από πλημμυρικά φαινόμενα και η θωράκιση της με αντιπλημμυρικά έργα είναι αναγκαία μετά μάλιστα και από τις «φονικές» πλημμύρες του 2013. Πόροι υπάρχουν και μάλιστα ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ για να κατασκευαστούν αντιπλημμυρικά έργα σε πέντε ονοματισμένα σημεία του νησιού μας που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τις ισχυρές βροχοπτώσεις να μετατραπούν σε απέραντους χείμαρρους και ποτάμια , παρόλα αυτά δεν έγινε τίποτα μέχρι σήμερα. Αν μη γένοιτο συμβεί κάτι στο νησί μας θα ψάχνουν και πάλι να βρουν τους υπευθύνους των καταστροφών που τελικά είναι το ίδιο το κράτος που δεν εθελοτυφλεί αντί να σπάσει μια και καλή την γάγγραινα της γραφειοκρατίας που επικρατεί!

Εφημερίδα: TO BHMA THΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/11/17 20:37

    Πρόσφατα που πήγα Πράγα, όταν μας πήραν εκδρομή στην παλιά τους πόλη το Πόύλμαν μας άφησε και έφυγε! Στον γυρισμό εμείς πήγαμε στο Πούλμαν πολύ έξω από την πόλη τους!
    Στην Ρόδο όμως τους αφήνουν και μετά περιμένουν εκεί κλείνοντας δρόμους και δημιουργώντας τεράστια προβλήματα! Εάν πούμε και τι γίνεται το πρωί που φέρνουν τους τουρίστες στα ημερόπλοια τότε θα βάλουμε τα κλάματα! Σταματάνε στην μέση του δρόμου,πολλές φορές διπλοπαρκάρουν τα λεωφορεία και δημιουργούν πρόβλημα ακόμη και σε ώρα που δεν υπάρχει κίνηση! Και όλα αυτά ενώ υπάρχει πολύς χώρος λίγα μέτρα παρακάτω! Εάν μπορούσαν θα έβαζαν τα πούλμαν δίπλα στα καραβάκια! Λύση υπάρχει αλλά θα πρέπει να σπάσουν αυγά αλλά δεν έχουν την βούληση να το κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *