ροή ειδήσεων

ΕΛΦΕΕ Ρόδου: Νέα ημερομηνία για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση



Λόγω μη επίτευξης απαρτίας την 01 Νοεμβρίου, με βάση το άρθρο 16 του Καταστατικού της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, που ορίζει

ΑΡΘΡΟ 16 – Απαρτία Γενικής Συνελευσης

[..] Εάν δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, συνέρχεται ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ επαναληπτική γενική συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδος, κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (1/4) τουλάχιστο των οικονομικά τακτοποιημένων τακτικών µελών της [..]»,

η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΦΕΕ Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 08 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στη συνεδριακή αίθουσα του ΕΒΕΔ, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, με τα ίδια θέματα.

Για τη συγκρότηση σε σώμα απαιτείται η παρουσία του 1/4 των ταμειακώς εντάξει μελών. Εφόσον δεν διαπιστωθεί και πάλι απαρτία, η Γ.Σ. θα συνέλθει κανονικά με τα παρόντα ταμειακώς εντάξει μέλη την 15 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη, συμπεριλαμβανομένης και της συνδρομής του 2017. Τα μέλη που βρίσκονται σε οικονομική εκκρεμότητα παρακαλούνται να τακτοποιηθούν ταμειακά το αργότερο μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της ΓΣ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *