ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στην αποστολή για το ντέρμπι ο Λέκκας αλλά αμφίβολος



Την προετοιμασία της για το εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου (4/11) με αντίπαλο τον Διαγόρα, ολοκλήρωσε την Παρασκευή (3/11) η Ρόδος. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Λέκκας, αλλά είναι αμφίβολος.



Να πετύχει την δεύτερη της σερί εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα φιλοδοξεί, στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κόντρα στον Διαγόρα η Ρόδος.


Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα η οποία ολοκλήρωσε, σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στους «κυανέρυθρους», θα αγωνιστεί σε αυτόν χωρίς τον Βραζιλιάνο Λούκας Ολιβέϊρα ο οποίος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιο χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Αντίθετα στην αποστολή των «ελαφιών» συμπεριλήφθηκε, ο Νίκος Λέκκας ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός των «πρασίνων» έκανε, γνωστή την αποστολή του εν λόγω ματς την οποία απαρτίζουν οι: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Πάλλας, Σερτζίνιο, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Τσόπελας, Ζώνας, Καντιμοίρης, Πότσι, Λέκκας, Αποστόλου, Ευγενικός και Αυγενικού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *