ροή ειδήσεων

Να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Ρόδο



Την ανάγκη να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα στο νησί της Ρόδου και άμεσα να γίνουν παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας σε προβληματικά σημεία, εξέφρασαν στο σύνολό τους, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της μειοψηφίας.
Το θέμα των αντιπλημμυρικών έργων τέθηκε προ ημερησίας διατάξεως.
Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ενημέρωσε για τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής, αλλά και για τις καθυστερήσεις που προκαλεί κυρίως η γραφειοκρατία, αναφέροντας ότι παρεμβάσεις γίνονται είτε από το Δήμο είτε από την Περιφέρεια.
«Τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει το ποιος κάνει τι, αλλά το αν γίνεται κάτι. Έχει σημασία να προχωρήσουμε χέρι – χέρι για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».
Ανακοίνωσε παράλληλα τη συγκρότηση μόνιμης εργολαβίας που θα ασχολείται με την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Εν τω μεταξύ, στην αποκάλυψη ότι υπάρχει αναξιοποίητο ποσό της τάξης των 12,2 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, ως αποθεματικά στην Τράπεζα της Ελλάδος, για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στη Ρόδο, προέβη χθες ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σάκης Στάγκας.
Εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την ολιγωρία της δημοτικής αρχής, αλλά και την ανησυχία του για την πορεία των έργων αυτών.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *