ροή ειδήσεων

Φρενίτιδα για το iPhone X - τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα



Τεράστιες ουρές σχηματίζονται από το πρωί έξω από τα Apple Stores και άλλα καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, από καταναλωτές που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα πάρουν στα χέρια τους το νέο "iPhone X” που κυκλοφόρησε σήμερα.

Στο Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, οι… φανατικοί οπαδοί της εταιρείας χρειάστηκε να παραμείνουν υπομονετικά ένα ή και περισσότερα βράδια έξω από τα καταστήματα για να αγοράσουν το πολυπόθητο smartphone.





Το "iPhone X” που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη.

Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το κινητό με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps.

Το νέο smartphone της Apple, στην Ελλάδα, διατίθεται στην έκδοση των 64 GB στα 1.199 ευρώ και στην έκδοση των 256 GB στα 1.399 ευρώ για όσους το είχαν προπαραγγείλει.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *