ροή ειδήσεων

Ο «σουλτάνος» Τ. Ερντογάν… κλέβει την Tesla από την Ελλάδα και 5.000 θέσεις εργασίας!



«Κόκκινο χαλί» στρώνει στον… Mr. Tesla ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο «σουλτάνος» έσπευσε να συναντηθεί με τον Elon Musk προκειμένου να του βγάλει από το μυαλό τα όποια σχέδια για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής αυτοκινήτων στην Ελλάδα και ανοίγοντας το δρόμο για επένδυση του στην Τουρκία.

Ο Τ. Ερντογάν θέλει να πείσει τον «Mr. Tesla» να επενδύσει στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη μεσογειακή χώρα.

Το ενδιαφέρον για κατασκευή εργοστασίου της Tesla στην Ελλάδα είναι γνωστό ωστόσο οι γείτονες σε ότι αφορά τις επενδύσεις δεν αφήνουν… καρφίτσα να πέσει κάτω.

Ο «Σουλτάνος» της Τουρκίας στο… σαράι του τον Αμερικανό επιχειρηματία, διερευνώντας της προθέσεις της Tesla για να πάει στην Τουρκία και να δημιουργήσει σε πρώτη φάση περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας.

«Ο Musk, ο οποίος είναι στην Τουρκία για να παρευρεθεί στο Global SatShow στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε με τον Ερντογάν και τους υπουργούς μεταφορών και βιομηχανίας της Τουρκίας στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας», γράφει το Reuters.

Επισήμως ο εκπρόσωπος του Ρ. Τ. Ερντογάν, Ibrahim Kalin, είπε ότι ο Musk και ο Ερντογάν συζήτησαν πιθανές κοινές επιχειρήσεις μεταξύ της Tesla Inc (TSLA.O), της εταιρείας SpaceX της Musk και των τουρκικών επιχειρήσεων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *