ροή ειδήσεων

To «Ίδρυμα Νιάρχος» δωρίζει Αεροσκάφη για Αεροδιακομιδές …Ανάσα για τα C-130!



«Στηρίζοντας την υγεία»: το μεγάλο πρόγραμμα δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ύψους 200εκατ. ευρώ στον ζωτικό χώρο της υγείας, με ανεγέρσεις δυο νέων Νοσοκομείων και μιας νοσηλευτικής σχολής!

Επίσης το Ίδρυμα Νιάρχος προχωρά σε ανανέωση του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, με δημιουργία πτητικού στόλου για αεροδιακομιδές και ενίσχυση του ΕΚΑΒ με 143 ασθενοφόρα, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Ανδρέα Δρακόπουλο και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας!


Στις δωρεές των πτητικών μέσων αναφέρθηκε ο Υπουργός , εξηγώντας πως «θα επισκευαστούν τα τρία ελικόπτερα που επειδή δεν είχαν σύμβαση συντήρησης είχαν ακινητοποιηθεί και θα αγοραστούν δυο αεροπλάνα αεροδιακομιδών που θα προσφέρουν τεράστια οικονομία Κλίμακος σε σχέση με τις διακομιδές που γίνονται με τα C130.

Η Πολεμική Αεροπορία θα συνεχίσει να τα πετά τα Αεροσκάφη …Ενώ αλλάζει το πλάνο των Αεροδιακομιδών και φτιάχνουμε ένα δίκτυο πτητικό σε όλη τη χώρα με βάση στη Σύρο, τη Ρόδο, το Άκτιο, τα Μέγαρα, τη Χαλκιδική»….Ανέφερε ο Υπουργός!

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα δούμε επιτέλους τα C-130 να καθηλώνονται στο Έδαφος για να χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς εκείνους που προβλέπονται !

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *