ροή ειδήσεων

Πολωνοί tour operator: 15-20% επάνω η ζήτηση για Ελλάδα το 2018



Αυξημένη κίνηση κατά 15% έως 20% προς Ελληνικούς προορισμούς, αναμένουν για το 2018 οι Τ.Ο.s της Πολωνίας καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί προορισμό πρώτης προτίμησης για τους Πολωνούς τουρίστες.

Αυτό προέκυψε στην διεθνή τουριστική έκθεσης TTWarsaw 2017, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία 23-25/11/17, στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ με δικό τους περίπτερο και συνεκθέτες την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Περιφέρεια Κρήτης, τον όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων GRECOTEL και τον Δήμο Κυθήρων.

Την έκθεση επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, όπου είχε συναντήσεις με τους σημαντικότερους tour operators της Πολωνίας ( ΙΤΑΚΑ, GRECOS, TUI, RAINBOW, Mouzenidis tours), με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τ.Ο.΄ς Πολωνίας (PZOT) κ. Krzysztof Piatek (CEO της Thomas Cook/Neckermann), με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Πολωνίας (PIT) κ. Grzegorz Chmielewski και με την κα Malgorzata Bednarska, Διευθύντρια της Aegean Airlines (Globair Poland).

Η Πολωνία συνδέεται αεροπορικώς με 27 ελληνικούς προορισμούς. Το πρώτο 9μηνο του 2017 την Ελλάδα επισκέφτηκα συνολικά 730.000 Πολωνοί τουρίστες, αριθμός αυξημένος κατά 14,1 % σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό διάστημα καθιστώντας σταθερά την Πολωνία στην 6η θέση των τουριστικών αγορών προς Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό στην διεθνή τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας TTWarsaw 2017 μεγάλοι Τ.Ο.s, όπως είναι η Rainbow και η TUI επεκτείνουν χρονικά τον προγραμματισμό τους από τον Απρίλιο έως και τις αρχές Νοεμβρίου σε ορισμένες περιοχές όπως: Κρήτη, Ρόδος, Ζάκυνθος. Άλλοι Τ.Ο.s ( π.χ. ΙΤΑΚΑ) εντάσσουν στα πακέτα τους και νέους τουριστικούς προορισμούς για το 2018 όπως είναι η Λήμνος και η Χίος.

Πηγή: tornosnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *