ροή ειδήσεων

Εθνικός - Διαγόρας Ρόδου 1-0 και τέλος στο σερί



Τέλος στο αήττητο σερί του Διαγόρα έβαλε ο Εθνικός, τον οποίο και κέρδισε με 1-0, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του του ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Στις νίκες επέστρεψε ο Εθνικός, που πέτυχε την τέταρτη του νίκη, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στα του αγώνα οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη ήταν καλύτεροι, στο πρώτο μέρος και στο 22΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, η εκτέλεση φάουλ όμως του Μισέλ αποκρούστηκε από τον Στεφανάκο.


Στο 40΄ ο Εθνικός απείλησε και πάλι, αυτή την φορά με το σουτ του Μακρυγιάννη, το οποίο όμως κατέληξε πολλά μέτρα άουτ. Από το σημείο εκείνο και μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε πιο αποφασισμένος, στον αγώνα και στο 50΄ έφτασε κοντά στο γκολ, η κεφαλιά όμως του Κατσικοκέρη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μακρυγιάννη.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Πειραιώτες, σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 52΄χάρη σε σουτ του Κατσικοκέρη έπειτα από ωραία ατομική του ενέργεια. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτή θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στο 87΄, ο Ρούσσης όμως απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Παναγιωτίδη, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Μισέλ (46’ Καραλής), Μακρυγιάννης (67’ Μάναλης), Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης, Ρομάνο (87’ Κατίδης), Παυλάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Παυλίδης, Προβατίδη, Ρούνιτς, Γεωργίου, Σουάνης, Γιόνδης (26’ λ.τ. Παναγιωτίδης), Βελέτης, Βελλίνης (70’ Ούγκο), Λάμπρου (35’ λ.τ. Καρπαθάκης)

Γύρισε στις νίκες το Κερατσίνι, έφυγε με βαθμό από την Ρόδο το Λουτράκι

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζουν, η εντός έδρας νίκη του Κερατσινίου επί του Ζευγολατιού (3-0), αλλά και ο εκτός έδρας βαθμός που πήρε το Λουτράκι στο Οικονομίδειο (1-1 με τον Ιάλυσο).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

6ος όμιλος

8η αγωνιστική

Εθνικός – Διαγόρας Ρόδου 1-0

Ιάλυσος Ρόδου – Λουτράκι 1-1

Κερατσίνι – Ζευγολατιό 3-0

Πέλοπας Κιάτου – Ιωνικός 1-1

Ρόδος – Προοδευτική 0-1

Ρεπό: Ασπρόπυργος



Επόμενη Αγωνιστική (10/12)

Διαγόρας Ρόδου – Ασπρόπυργος

Εθνικός – Πέλοπας Κιάτου

Ζευγολατιό – Ρόδος

Ιωνικός – Κερατσίνι

Προοδευτική – Λουτράκι

Ρεπό: Ιάλυσος Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *