ροή ειδήσεων

Ιάλυσος Ρόδου - Διαγόρας Ρόδου 1-0



Ο Ιάλυσος ήταν ο μεγάλος νικητής του ροδίτικου ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 1-0 στο Οικονομίδειο του Διαγόρα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Στην δεύτερη του ήττα μακριά από την έδρα του, υποχρεώσε τον Διαγόρα ο Ιάλυσος, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Θανάση Τερζή ήταν, αυτή η οποία ξεκίνησε καλύτερα το πρώτο ημίχρονο και στο 13΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το πλασέ όμως του Σπάρταλη αντί για τα δίχτυα του Στεφανάκου σταμάτησε στο δοκάρι του.


Αυτό το οποίο οι «τοξοβόλοι» δεν κατάφεραν, σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 26΄ με τον Δελαπόρτα να εκμεταλλεύεται, το λάθος γύρισμα του Σταυλά και με πλασέ να κάνει το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά, δεν υπήξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,εξέλιξη η οποία ήταν ευνοϊκή για τους γηπεδούχους. Με το πέρας της ώρας η ομάδα του Νίκου Παντέλη, κατάφερε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητικός. Από την πλευρά του ο Ιάλυσος απείλησε σε δύο περιπτώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο 2-0. Αρχικά στο 52΄ με την εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι που κατέληξε άουτ, και εν συνεχεία στο 70΄ με την εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη, με το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρείται μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.


ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Θανάσης Τερζής): Ανδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης (78′ Νικήτας), Δήμας, Ρεκλείτης, Φαβάλι (90′ Μαντικός), Δελαπόρτας, Σπάρταλης (63′ Μπεγκλετζής), Βλάχος (82′ Χριστόφ).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου (47′ Χειμωνέττος), Ρούνιτς (86′ Κιοσέογλου), Προβατίδης, Βελέτης, Σκάρος (56′ Ούγκο), Παυλίδης, Γεωργίου, Βελλίνης (77′ Παναγιωτίδης), Σουάνης.

sdna

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *