ροή ειδήσεων

«Βόμβες» από ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 διάσημοι που μπαίνουν στο Survivor 2!



Κάτι μας λέει ότι το Survivor 2 θα 'ναι καλύτερο από το πρώτο...
Οι μέρες για την πρεμιέρα του «Survivor 2» πλησιάζουν και η ομάδα των διασήμων γεμίζει με γνωστά ονόματα αλλά και εκπλήξεις.

Σίγουροι θεωρούνται ως αυτή τη στιγμή οι Στέλιος Κρητικός, Όλγα Φαρμάκη, Δημήτρης Βλάχος, Γιάννης Βαρδής, Ιωάννα Μπέλλα.

Από αυτούς που έχουν μεγάλες πιθανότητες να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο είναι ο Ολυμπιονίκης μας Μιχάλης Μουρούτσος, η Δανάη Γεωργαντά και δύο ονόματα εκπλήξεις.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι η μία από αυτές.

Ο personal trainer και ηθοποιός του μουσικού θεάτρου, τυγχάνει να είναι και υιός του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου αλλά και βαφτιστήρι του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου.

Η γιόγκι Νίκη Πετρουλάκη είναι το δεύτερο όνομα – έκπληξη, καθώς είναι αδελφή της γνωστής γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη.
Τα γονίδια είναι πολύ ισχυρά στις αδερφές Πετρουλάκη αφού και η Νίκη έχει εντυπωσιακά γραμμωμένο σώμα και είναι γκουρού του συγκεκριμένου τύπου γυμναστικής με πολλές επώνυμες πελάτισσες και πελάτες.

Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο Νέρι Καστίγιο είναι διακαής πόθος της παραγωγής, καθώς σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πολιορκείται στενά από τους ανθρώπους του καναλιού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *