ροή ειδήσεων

«Καρφάρες» από «Ελληνοφρένεια» κατά Alpha! «Μας φάγανε- Ήταν νοσηρό και πολεμικό το κλίμα»



Κατηγορίες ότι τους «έφαγαν» εξαπολύουν οι συντελεστές της εκπομπής «Ελληνοφρένεια», που επί 4,5 χρόνια προβαλλόταν κανονικά στον alpha, αλλά το κανάλι εντελώς αιφνιδιαστικά αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους, ενώ μάλιστα είχε γυριστεί η εκπομπή και είχε γίνει μοντάζ.

Μιλώντας στο "Έθνος" ο… τσολιάς της "Ελληνοφρένειας" σχολίασε: «Μας φάγανε. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι. Η σάτιρα είναι ένα είδος από μόνη της -αν βεβαίως θέλεις κι αντέχεις να έχεις μια τέτοια εκπομπή. Κι αν θέλεις να τη διατηρήσεις, ψάχνεις εναλλακτικές: αλλάζεις μέρα και ώρα στην εκπομπή. Τέλος πάντων θα θεωρούσα τίμιο το "δεν θέλω", όχι αυτό που έγινε. Πάντως εμείς δεν λυπόμαστε καθόλου. Το θεωρούμε παράσημο. Ήταν τόσο νοσηρό και πολεμικό το κλίμα τον τελευταίο καιρό, που σχεδόν ανακουφιστήκαμε. Ξέρουμε άλλωστε ότι η δουλειά μας είναι να ενοχλούμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια. Να το επαναλάβω; Με συνέπεια. Μας το ανακοίνωσαν αφότου είχα τελειώσει το μοντάζ της επόμενης εκπομπής και το είχα παραδώσει, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα πούμε κάτι».


«Δεν πουλούσε…»

Πάντως, από την πλευρά του Alpha, η θέση του καναλιού, όπως αυτή εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο και δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο είναι πως «δεν πουλούσαν».

Ο Δήμος Βερύκιος, μέσα από το Happy Day, απάντησε για το θέμα και έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά του προς όλους τους παρουσιαστές του καναλιού: «Επειδή δεν είμαι κότα λυράτη, μου έρχονται μηνύματα «γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια». Διαβάζω και στο Έθνος: «Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε». Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *