ροή ειδήσεων

Παπαδάκης; «Πάμε στην Πάτρα για να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο Κολοσσός Ρόδου κοντράρεται με τον Προμηθέα (17/12, 18:00) και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης τόνισε πως η ομάδα του θα πάει στην Πάτρα για να κάνει το παιχνίδι της.



Το blog του Παπαδάκη στον ΕΣΑΚΕ

«Ύστερα από κάποιες ήττες, ερχόμαστε από μία πολύ καλή νίκη για εμάς κόντρα στον ΓΣΛ-Φάρο. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι τακτικά, αλλά και από άποψη συγκέντρωσης και έτσι ήρθε τόσο το θετικό αποτέλεσμα για εμάς, όσο και μία καλή διαφορά απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται κοντά μας στη βαθμολογία.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα. Και οι δώδεκα παίκτες που έχει, είναι πρώτης γραμμής και αυτό το λένε και τα αποτελέσματά του μέχρι τώρα, καθώς βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως εμείς δεν θα πάμε στην Πάτρα με σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας και μία καλή εμφάνιση.


Για να κοντράρεις τον Προμηθέα, θα πρέπει να πηγαίνεις βήμα-βήμα, να κοιτάς φάση-φάση, ώστε στο τέλος να δεις τι έχεις καταφέρει. Θα είναι ένα ματς που δεν θα κριθεί ούτε στο ξεκίνημα, ούτε και στα τελευταία λεπτά, αλλά θα πρέπει να χτίζεις από την αρχή και να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, καθώς είναι μία ομάδα που μπορεί να σε «σκοτώσει», ειδικά στην έδρα της, όπου είναι και αήττητη και φέτος.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα δυσάρεστο γεγονός που δεν έχει σχέση με το μπάσκετ, αλλά στενοχώρησε όλη την οικογένεια του Κολοσσού. Ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πάρα πολύ –και εμένα προσωπικά- αλλά και την ομάδα όλο αυτό τον καιρό, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, Γιώργος Γκοτζογιάννης, έχασε τον πατέρα του πρόσφατα και μέσα από εδώ θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και να πω πως όπως εκείνος είναι δίπλα μας συνέχεια, έτσι και εμείς όλοι θα είμαστε δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.


Επειδή δεν έχει αγώνες πρωταθλήματος το άλλο σαββατοκύριακο, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία και αγάπη».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *