ροή ειδήσεων

Συνέβη στην παραλία της Κρεμαστής: Σκύλος επιτέθηκε σε πατέρα και παιδί την ώρα που έκαναν περπάτημα!



Πήγε να κάνει το περπάτημά του στην παραλία της θάλασσας και δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί το οποίο, απ΄ ότι έγινε γνωστό, είναι

οικόσιτος. (Τώρα, το άφησε ο ιδιοκτήτης να κάνει καμιά βόλτα, του ξέφυγε, αυτό δεν έγινε γνωστό), Σε κάθε περίπτωση, ο σκύλος έδειχνε να είναι επιθετικός, μ΄ αποτέλεσμα να κάνει στο πόδι του συντοπίτη μας μια πληγή και να χρειαστεί να κάνει αντιτετανικό ορό, αλλά εκεί που τα "χρειάστηκε" είδε κι έπαθε για να ξεφύγει από τις άγριες διαθέσεις του σκυλιού!

Αλλά, το πιο "ωραίο" της υπόθεσης είναι ότι λίγο νωρίτερα είχε πάει και το παιδί της καταγγέλλουσας οικογένειας και παραπονέθηκε πως δέχθηκε κι αυτό επίθεση από τον ίδιο σκύλο κάνοντας περπάτημα επίσης στο ίδιο σημείο! Το "ευχάριστο" είναι ότι την γλύτωσε με μια μελανιά στο πόδι!

Φυσικά, την όλη ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, ο οποίος δεν μεριμνεί να "ασφαλίσει" το ζώο στο σπίτι του, αδιαφορώντας αν ο μη γένοιτο συμβεί κάποιο ατύχημα.

Κι αυτό γιατί, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι, στην περιοχή υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία είτε κάνουν περπάτημα, είτε ποδήλατο, και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να συμβεί κάτι το ανεπανόρθωτο!

Κι εν πάση περιπτώσει, κάποια μέτρα θα πρέπει να ληφθούν! Ούτε περπάτημα δεν θα μπορεί να κάνει ο κόσμος στην παραλία; Έλεος!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *