ροή ειδήσεων

Τι ήταν πάλι αυτό που έπαθαν κάποιοι άνεργοι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Ρόδου;



Όχι μόνο δεν πήραν το δώρο των Χριστουγέννων, όπως επίσης και νωρίτερα το επίδομα ανεργίας τους, αλλά δεν τους κατεβλήθη ούτε και το κανονικό επίδομά τους!


Κι ο λόγος, σύμφωνα με όσα τους πληροφόρησαν, είναι ότι οι αιτήσεις τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που κατέθεσαν είναι «μπλοκαρισμένα» στον ΟΑΕΔ των Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα, όπου έχουν σταλεί για να εξεταστούν!


Έτσι, οι συντοπίτες μας άνεργοι, εποχικά εργαζόμενοι, δεν γνωρίζουν πότε τελικά θα διεκπεραιωθούν τα δικαιολογητικά τους, και φυσικά πότε θα πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται!


Σύμφωνα με όσα μας είπαν συντοπίτες μας, δεν γνωρίζουν πόσοι είναι εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται σ΄ αυτή την κατάσταση, αλλά απ΄ ότι φαίνεται είναι κυρίως αυτοί που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους τον Νοέμβριο!


Σε κάθε περίπτωση, τόσο το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου όσο και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, θα πρέπει να δουν πώς έχει η κατάσταση, και να ενημερώσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους!



Γιατί, πέρα από το «σκωτσέζικο ντους» που έκαναν σήμερα, καλό θα είναι να μην φτάσουν οι γιορτές και να μην γνωρίζουν οι άνθρωποι τι γίνεται με την ανεργία τους!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *