ροή ειδήσεων

Παναθηναϊκός: Σοκ στο τριφύλλι, απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Θεοδωρόπουλος!



Βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό, καθώς μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Σπύρου Θεοδωρόπουλου να βοηθήσει την ομάδα, με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι σταματάει κάθε προσπάθεια

Μόλις λίγες ώρες κράτησε η χαρά των φίλων του Παναθηναϊκού για πιθανή εμπλοκή του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στα κοινά της ΠΑΕ, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε γνωστή την απόσυρση του ενδιαφέροντος του για να βοηθήσει την ομάδα, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του για τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν, αλλά και για την… υποδοχή που έτυχε η αποκάλυψη του σχεδίου του για την στήριξη της ομάδας μέσα από τη συσπείρωση του κόσμου.


Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου:
«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Είναι φανερό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ενστάσεις για τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του 60χρονου επιχειρηματία, ότι μπροστά στην έκταση που πήρε το θέμα της συνάντησης με τους παλαίμαχους αλλά και στις προσδοκίες που εσφαλμένα καλλιεργήθηκαν, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναγκάστηκε να υποχωρήσει, τονίζοντας ότι «δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα».

Οπως είχε ξεκαθαρίσει δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά μαζί με 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας, θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Αλλά βλέποντας ότι αυτή η πρόθεση του παρεξηγήθηκε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *