ροή ειδήσεων

Μεγαλοκατασκευαστής με …παρελθόν στο ΧΑ και ιδιώτης έχασαν ακίνητα σε δύο πλειστηριασμούς



Δύο ακίνητα βγήκαν σήμερα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά μέσω της πλατφόρμας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Και στους δύο πλειστηριασμούς επισπεύδων ήταν η Τράπεζα Πειραιώς.

Το πρώτο ακίνητο ανήκε σε κατασκευαστική εταιρεία με εμπλοκή στο σκάνδαλο του χρηματιστήριου και άλλες κατασκευές, η οποία είναι υπερχρεωμένη με μεγάλες οφειλές. Για οφειλή 100.000 ευρώ βγήκε στον πλειστηριασμό διώροφο ακίνητο της εταιρείας που βρίσκεται στην Κηφισιά, έκτασης περίπου 400 τ.μ. το οποία σύμφωνα με την περιγραφή είναι εγκαταλελειμμένο. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν στις 181.000 ευρώ, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε (γόνιμος) αλλά, για λόγους προσωπικών δεδομένων ο τελικός πλειοδότης και το ποσό μπορούν να δουν μόνον όσοι έχουν έννομο συμφέρον και ανακοινώνεται από τον συμβολαιογράφο που διενεργεί κάθε πλειστηριασμό.

Το δεύτερο ακίνητο που έβγαλε σε πλειστηριασμό η Τράπεζα Πειραιώς ανήκε σε ιδιώτη στο Κορωπί. Πρόκειται για οικόπεδο με ημιτελή οικοδομή, αποθήκη άνω των 200 τ.μ., κατάστημα 285 τ.μ., και δυο διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας περίπου 200 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 398.000 ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *